=

Otthon-Lakberendezés

Az üveg válaszfalak előnyeiről – Elegáns megoldás, nemcsak uszodákba!

A modern építészet egyik legtöbbször felhasznált alapanyaga az üveg. Legyen szó bármilyen helyiségről, rendkívül elegáns, változatos megjelenést kölcsönöz a belső térnek, emiatt napjainkban egyre többször találkozhatunk üveg válaszfalakkal például uszodákban vagy fitnesztermekben.

Az üveg válaszfalakat elsősorban közös öltözőkbe, mosdókba, zuhanyzókba tervezték, vagyis olyan helyiségekbe, ahol nagyobb a forgalom, tehát a szennyeződés veszélye is. Szerencsére az üveg válaszfalakat nagyon egyszerű tisztán tartani, nem igényel különleges bánásmódot, így könnyedén elkerülhetjük azokat a betegségeket, amelyek kellemetlen bőrproblémákat is okozhatnak!

Az üvegek különböző színben, mintával legyártathatók, így akár adott cég arculatához is igazíthatjuk a válaszfalakat! Az üveg válaszfalak nemcsak a higiéniát biztosítják, hanem a tér optikai növeléséhez is hozzájárulnak, így az elegancián és a légiességen kívül sokkal nagyobb teret nyerhetünk az ilyen típusú válaszfalak alkalmazásával!

Az üvegfalak minőségi alapanyagból készülnek, így nem kell attól tartanunk, hogy bármilyen külső hatás miatt azonnal kettétörne az üveg! A berendezések szerkezete úgy van kialakítva, hogy bármilyen rongálásnak ellenálljanak, így sokáig elkerülhető az üveg felületének javítása, vagy teljes válaszfal cseréje!

Ha kísérletező típusok vagyunk, bátran alkalmazhatjuk az üveg válaszfalakat otthonainkban is! Ne csak a fürdőszobára gondoljunk ebben az esetben, akár nappalink modern térelválasztójává is válhatnak az üvegek! Merjünk kreatívak lenni, nyűgözzük le vendégeinket egy-egy látogatás alkalmával!

Ha üveg válaszfalat szeretnénk magáncélra, vagy közösségi helyre, az Ablaknet Kft. kínálatából beszerezheti! Minőségi termékeinkkel hosszú távra tervezhet! További információkért keresse fel honlapunkat a www.szaniterfalak.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-354-1800-ás számon vagy érdeklődjön e-mailen a wcfal@ablaknet.hu címen! Keressen minket bizalommal!