=

Anyaság

Baba bútor – használt vagy új?

Ha baba érkezik a családba, mindenki nagyon izgatott lesz. Az egész család elkezd vásárolgatni mindenféle kis apróságot a csöppségnek, ruhákat, játékokat, kiegészítőket. Vásárlás lázban kezd égni az egész família, viszont miközben nézegetik az aranyosnál aranyosabb apró ruhácskákat és cipellőket, elfelejtik, hogy nem is ezek miatt kerül sokba annyira egy baba.

Baba bútorBaba bútorok ige borsos áron kaphatóak jó pár üzletben, és ha csak nem tervez valaki egy egész focicsapatot, azoknak nem éri meg igazán a baba bútor vásárlás. Persze meg lehet lenni egyes baba bútorok nélkül, de vannak olyanok, melyekre mindenképp szükség van és egyáltalán nem olcsók. Használt baba bútorokat is lehet vásárolni, melyek kifogástalan állapotban vannak, és sokkal kedvezőbb árfekvésben, mint vadonatúj társaik. Funkcióját ugyanolyan tökéletesen ellátja és nincs semmilyen negatívuma a babára nézve.

A számos baba bútor közül talán a legalapvetőbb és legkevésbé nélkülözhető a babaágy. Lehet kapni természetesen újonnan, viszont sokszor a feltüntetett ár hiába kedvező, apró betűvel szerepel, hogy a textil kiegészítők nincsenek benne az árban. Ajánlanak mellé még szivacsot, takarót, de akkor már nem is olyan kedvező az ár. Érdemes venni egy jó keretet, akár használtan is lehet magas minőségi baba bútor keretet kapni és érdemes bele egy új szivacsot venni, így spórolva meg sok ezer forintot a komplett baba bútoron.

Baba bútor

Ha kevés a hely, kicsi a lakás, a baba bútor csak még megoldandó probléma.

A pelenkázó az a baba bútor, mely kiválóan helyettesíthető szinte bármilyen asztallal, de akár az ágyon is be lehet pelenkázni a csöppséget. Nem fogja kevésbé jól érezni magát, nem lesz ettől a pelenkázó baba bútor hiánya miatt kevésbé szép gyermekkora.  Sokan meg sem engedheti maguknak a bab bútort, nem is beszélve arról, hogy sok helyet foglalnak, egy kis lakásban el sem férnek. Lehet kapni olyan babaágyat – de ha valaki ügyes, saját maga is elkészítheti a meglévő baba búrorra – melyre rá lehet helyezni egy pelenkázó asztallapszerűséget és így még helyet is spórol az ember.

Játékokra és más kiegészítőkre is szükség van, de az itt említett két baba bútor az, melyről fontos beszélni. Ruha és játék tekintetben nem kell aggódnia egy kismamának sem, hisz a család nagy örömét leli az apró ruhácskák és játékok vásárlásában, ajándékozásában.

Címkék: , , ,