=

Anyaság

Bébiétel diéta – lehet, de csak mértékkel!

Jön a nyár, sőt, már itt is van és mint új anyuka, szeretne leadni pár kilót? Ezt könnyen meg is teheti és a módszer, amit itt bemutattunk, még gyermekével együtt végezhető, ami nem más, mint a bébiétel diéta. Miközben a kicsi eszik, Ön is eszik egy a bébiételt, ez a bébiétel diéta.

Bébiétel diéta A bébiétel diéta a nevéből adódóan a bébiételek fogyasztásán alapul. A filmvilág és a hírességek központjának egyik felkapott fogyókúrás módszere ez. Ez a divatos diéta viszonylag egyszerű: normális ételek és csemegék helyett – részben, vagy kizárólag – bébiételeket fogyasztunk.

Testmozgással a hatékonyság növelhető!

Az, hogy mennyit eszünk a bébiételekből, vagy, hogy hogyan ütemezzük étkezéseinket, célunktól is függ. Minél többet szeretnénk fogyni, és minél gyorsabban szeretnénk látni eredményeket, annál több étkezést kell bébiétellel helyettesítenünk. Ha tehát szeretnénk beindítani a fogyási folyamatot, fogyasszunk egész nap kizárólag bébiételeket. Mint minden fogyókúrában, itt is aranyszabály a mértékletesség! Amennyiben nem vagyunk nagyravágyóak, és tűzzük ki célul a heti 5 kiló mínuszt, akkor a diéta akár hatásos is lehet.

A bébiételeket uniós szabvány szabályozza már jó ideje, mert nem minden termék nevezhető annak, mivel egy bizonyos mennyiségű tápanyagtartalmat az adott kiegészítő el kell, hogy érjen. Csak így jogosult arra, hogy a csomagoláson a bébiétel szó szerepeljen. Persze ez leginkább a kisbabáknak fontos, azoknak, akik a kipróbálják a bébiétel diétát, ez kevésbé lényeges, mert a hangsúly a bevitt kalóriamennyiségen van és ha nem minden étkezést helyettesítünk a bébiétel diéta szerint bébiétellel, akkor az egészséges és változatos táplálkozás is megvalósítható.

Bébiétel diéta

 Fontos megemlíteni, hogy vannak, akik nem hisznek ebben a módszerben és közülük a legtöbben arra hivatkoznak, hogy egy felnőtt szervezetnek több tápanyagra és más tápanyagra van szüksége, mint amit a bébiétel diéta megenged, előír. Ez igaz, de ha csak néhány étkezést helyettesít az ember bébiétel diéta segítségéve, akkor a szükséges anyagokat is van lehetősége bevinni így nem szenved hiányt a szervezet, de a fogyás mégis megindul.

Címkék: , , , ,