=

Otthon-Lakberendezés

Beltéri árnyékolás – rexula, roletta, roló, vagy redőny?

Az árnyékolástechnika fejlődésével a lehetőségeink is bővültek, így érdemes utánanézni a beltéri árnyékoló termékeknek. Igényeink egyediek, ám ablakaink különbözőek, ezért fontos, hogy tájékozódjunk, mielőtt meghozzuk döntésünket.

Az alábbiakban a négy legnépszerűbb árnyékolót mutatjuk be, ezek a reluxák, a roletták, a rolók és a redőnyök.

  • A reluxát a nyílászáró keretére kell szerelni. Ennek használata egyszerű, véd az erős napsugárzástól, állítható a bejövő fény erőssége és iránya. Kedvező árú, könnyen tisztítható, szinte minden ablaktípusra alkalmazható és hosszú élettartamú, az alumínium lamelláknak köszönhetően.
  • A roletta szintén egyre népszerűbb árnyékoló eszköz, ugyanis csak megszűri a fényt, nem zárja ki teljesen a szobából. Könnyen kezelhető, és igen olcsó, megfelelő választás tetőablakokra is. Többféle rolettából válogathatunk, a gyöngyláncos és a rugós is igen praktikus, ezenkívül a textil fényáteresztésének mértékét is megválaszthatjuk.
  • A roló hasonló elven működik, mint a roletta, csak a textil feltekeredik, innen a roló elnevezés. Ennél a típusnál a fényáteresztés mértékét a textil mintája adja meg, lehet lyukacsos vagy sávroló, ahol az átlátszó és nem átlátszó sávok váltják egymást.
  • A redőny teljesen kizárja a fényt, illetve hő- és hangszigetelése is kiváló. Tökéletesen alkalmas az ablak védelmére is, és teljes mértékben megakadályozza, hogy ablakunkon bárki bejuthasson. Ez a típus a legtartósabb, műanyag és alumínium változatban is megtaláljuk, ezenkívül könnyen tisztítható és motorizálható is könnyebb alkalmazás céljából.

Válasszon igényeinek megfelelő árnyékolót, és teremtsen praktikus, stílusos otthont a legkorszerűbb eszközökkel!

Ha bővebben érdeklik a beltéri árnyékolók, látogasson el a www.redonydiszkont.hu oldalunkra, ahol tájékozódhat cégünk széles választékáról! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a 0620 366 6151-es vagy a 0629-370-418-as telefonszámon, illetve az info@redonydiszkont.hu e-mail címen!