=

Életmód

Bemutatkozik a 14. kerületi angol magánovi!

A legtöbb felnőtt sóhajtva gondol vissza a gyermekévekre, amikor még a játék volt a legfontosabb dolga. Ám a szülők szemszögéből korántsem ilyen gondtalanok a korai évek, hiszen számos döntést kell hozni, ami meghatározza a gyermek fejlődését. Ahhoz, hogy a csemete minden alapot megkapjon a kiegyensúlyozott élethez, különösen fontos kérdés az ideális intézmények megválasztása. Előkészítők, felkészítők, nyelvórák, képességfejlesztők tömkelegéből válogathatnak a szülők, amik arra hivatottak, hogy biztosítsák a gyermek útját a sikeres életbe.

Zuglói magánóvodánkban alapelv, hogy a hozzánk beíratott gyermekek számára színvonalas felügyeletet biztosítsunk, ami a fejlődésüket és a boldogságukat szolgálja. Arra törekszünk, hogy már zsenge korban figyeljünk arra, kiben mi rejlik, miben tehetséges és megpróbáljuk ezeket az egyéni képességeket kibontakoztatni. Ennek érdekében színes, sokrétű és elismert módszerekkel felépített foglalkozásokon fejlesztjük a gyerekek képességeit, ám mindemellett természetesen a játékra is marad idő!

Magánóvodánk a 14. kerületben fekszik, így az intézmény elhelyezkedése lehetőséget ad arra is, hogy saját kertet tartsunk fenn, melynek köszönhetően számos foglalkozás szabadtéren, jó levegőn zajlik. A természetismeret mellett a rendszeres testmozgásra, a sport szeretetére is neveljük a gyerekeket, így rendszeresen szervezünk úszást, korcsolyázást, kirándulásokat. Amikor nem a szabadban vagyunk, akkor angol magánovinkban a nyelvi foglalkozásokon felül ismerkedünk bábszínházzal, tánccal és még számos, érdekes kézműves, fejlesztő programon készítjük fel a gyerekeket az iskolára.

A www.ovoklub.hu weboldalunkon Ön is részletesen tájékozódhat róla, hogy mi vár csemetéjére, ha zuglói magánóvodánk lesz néhány évre a második otthona. Szerető környezet, jól felépített rendszer, képzett pedagógusok, otthonos terek várják a gyerekeket. Lépjen velünk kapcsolatba honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén és egyeztessen zuglói magánóvodánkkal időpontot személyes találkozóra, érdeklődjön a részletekről a +36-20-912-7267-es telefonszámokon vagy az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címen!