=

Otthon-Lakberendezés

Biztonságos és látványos: kandallók külső levegős ajtókkal!

Egy kandalló sok örömöt ad a hideg, fagyos téli napokon, hiszen nemcsak a tűz közvetlen melegével ajándékoz meg bennünket, de annak pazar látványával is. Ennek a fűtési rendszernek a biztonságos működése a tűz miatt kiemelten fontos. A megfelelő szellőzés biztosítja, hogy ne történhessenek balesetek és hosszú távon gond nélkül lehessen élvezni a kandalló használatával járó előnyöket.

A biztonságos égés, illetve az ehhez nélkülözhetetlen levegőellátás a külső levegős ajtók, vagy más néven a külső légbevezetéses kályha, illetve kandallóajtók használatával egyszerűen és megbízhatóan kivitelezhető. Ezek az ajtók általában dupla üvegezéssel készülnek, ami biztosítja a tűztér ideális működéséhez szükséges feltételeket. A tűztérben a tökéletes égés számára a magasabb hőmérsékletet képes megtartani, ugyanakkor a külső üveg hőmérséklete nem növekszik meg annyira, hogy az túl forró legyen. A tűz begyújtását követően megakadályozza, hogy a meleg hirtelen belobbanjon és helyette egyenletes, kellemes hőmérsékletet tart fenn. A külső levegős ajtók további előnyei közé tartozik, hogy a használatukkal jóval kisebb a mikropor szennyezettség, tehát a szoba levegője is tisztább marad, de nemcsak a levegő, hanem az üveg belső felülete is kevésbé kormozódik be. A levegő a külső levegős ajtók üvegénél jut be, aminek eredményeképpen nem tud kicsapódni, így az üveg tisztább marad.

A külső levegős ajtók keretén keresztül jut a levegő a tűztérbe, ami ennek köszönhetően kisebb ellenállással jut át az ajtón, ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy légmentesen zárják őket. Ne feledkezzünk meg a látványról sem! A külső levegős ajtók üvegezése szabad bepillantást enged a tűztérbe, vele együtt pedig a lobogó lángokra is, ami plusz élménnyel ajándékozza meg a kandalló tulajdonosait a fűtési szezonban.

A www.kandallotechnika.hu webcímen cégünk, a Kandallótechnika Kft. honlapja nyílik meg, itt a külső levegős ajtókat is meg tudja tekinteni minden érdeklődőnk. A részletekről szívesen nyújtunk tájékoztatást elérhetőségeinken, a +36-20-360-8969-es telefonszámon vagy az angyaljeno@gmail.com e-mail címen!