=

Karrier

Bízza biztos kezekbe pénzügyeit!

Egy vállalkozás működtetéséhez igyekszik mindenki a lehető legoptimálisabb utat választani a pénzügyeit érintő állandó kérdéseket tekintve. Rendkívül nagy segítséget jelenthet, ha pénzügyben jártas, teljes körű szolgáltatást biztosító személyt választunk ügyeink intézésére, akik nagy szakértelemmel vannak a könyvelés és a bérszámfejtés iránt. Minden vállalkozásnak rengeteg feladattal kell megmérkőznie napi szinten, és rendkívül nehéz a temérdek tennivaló mellett még a pénzügyeket is forintra pontosan észben tartani, márpedig a könyvelés olyan feladat, ahol nem szabad hibázni.

Könyvelő iroda – hogy minden gördülékenyen menjen!

Mi tudjuk, hogy mekkora teher nyomja vállát, és azért vagyunk, hogy ezt a terhet mi levegyük onnan. Otthon vagyunk mindenben, ami pénzüggyel kapcsolatos, legyen az bérszámfejtés, könyvelés vagy adótanácsadás.

Amikben egyedülállóak vagyunk:

  • Professzionális szolgáltatás.
  • Jogszabályi változások követése.
  • Szükség esetén képviselet vállalása.
  • Kapcsolati háttér megléte.

Most indul vállalkozása? Segítünk!

Tudjuk, hogy az induló vállalkozások esetében milyen sok időt és energiát vesz igénybe a rengeteg tennivaló. A tervezés és elindítás teljes embert kíván annak érdekében, hogy minél precízebb és jobb eredményt sikerüljön elérni. Ilyenkor még csak lebegtetjük szárnyainkat, még csak készülünk a repülésre, és bőven elég számunkra, ha ezt kézben tudjuk tartani.

Cégünknél lehetséges a részletfizetés, pontosan azért, hogy az induló vállalkozások alól ne kelljen egyből kirántani a talajt, mivel sajnos egy vállalkozás nem indul be egy nap alatt, ám könyvelő segítségére már a legelejétől kezdve szükség van.

Ha szeretne több információhoz jutni velünk kapcsolatban, látogasson el a www.egyszeregy.com weboldalra. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket az info@egyszeregy.com e-mail címen, vagy telefonon a 06-30/282-0487-es telefonszámon!

Kérje ügyintézésünket, hogy problémamentesen és aggodalom nélkül teljenek a mindennapjai!