=

Anyaság

Bőrápolás a terhesség alatt és után

A várandósság időszaka csodálatos dolog egy nő életében, azonban a hormonok változásával testünk is jelentős átalakulásokon megy keresztül és elsődlegesen bőrünkön hagy nyomot, amely mindenkinél más-más mértékben és formában jelentkezhet. A kismamák jelentős százaléka kivirul terhesség alatt, míg mások számtalan külső tünettel küzdenek és ugyan elsődleges szempont, hogy a baba egészséges és kiegyensúlyozott legyen, azonban a testünk karbantartása és egészségünk megőrzése sem elhanyagolható, továbbá lelki egyensúlyunk érdekében is fontos, hogy törődjünk magunkkal.

Hatékony bőrápolás a kismamáknak

A hormonváltozás következtében a leggyakoribb problémák, melyekkel a kismamák küzdenek, a haj fénytelenné válása és hullása, valamint a bőrproblémák, melyek számos testtájon különböző kellemetlenségeket okozhatnak a terhesség alatt és utána egyaránt.

  • Arcápolás: A hormoningadozás következtében a bőr zsírosodhat, pattanásossá válhat, vagy egyes esetekben kiszáradhat, pigment foltok jelenhetnek meg, továbbá a vér térfogat növekedésének következtében az arc puffadttá válhat, ezért fontos, hogy minőségi arcápoló készítményeket használjunk a pihenés és megfelelő folyadékfogyasztás mellett.
  • Testápolás: A terhesség ideje alatt leggyakrabban a száraz, pikkelyes, valamint érzékeny bőr tüneteivel küzdenek a kismamák, melyek ellen a mai innovatív kozmetikai termékekkel vehetjük fel a küzdelmet. A baba várás ideje alatt rendszeresen hidratáljuk bőrünket, kezeljük a hiperpigmentáció következtében megjelenő bőrelváltozásokat, valamint elsősorban természetes alapanyagokból készült termékeket válasszunk, melyekkel elkerülhetjük a bőrirritációt és érzékenység esetén is alkalmazhatóak.

A legtöbb bőrprobléma a szülést és szoptatási időszakot követően elmúlik és visszaáll az eredeti egyensúly testünkben, azonban addig is gondoskodjunk megfelelően egészségünkről!

Válassza a minőséget!

A Rémy Laure professzionális, minőségi ápoló kozmetikai termékei számos összetevővel és hatóanyaggal hozzájárulnak a várandósság ideje alatt jelentkező bőrproblémák hatékony kezeléséhez, melynek köszönhetően bőre újra egészségessé és esztétikussá válhat. A testformáláshoz és a terhesség ideje alatt hasznos termékeinkért látogasson el a www.remylaure-athome.hu weboldalra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 30/948-3359-es és a 30/349-3736-os telefonszámon és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!