=

Wellness

Bővítse szolgáltatásait sószobával!

Az egészségügyi- és wellness szolgáltatások közül kiemelkedő népszerűsége van a sószobának. Ez nem véletlen, hiszen a sóterápia az egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb módja a légúti betegségek kezelésének.

A sóterápiához szükségünk lesz egy megfelelő helyszínre, ez pedig a sószoba. Legelterjedtebb változata a parajdi sótömbökből rácsos szerkezetté alakított sófallal körbevett helyiség, melynek nagy előnye, hogy nem gátolja a só negatív ionjainak áramlását. Ezzel a kivitelezéssel garantált a legmagasabb szintű hatékonyság, az így felépített sószobák lehetővé teszik a nagy mennyiségű só beépülését.

A sószobában négyzetméterenként 150 kg sótömb található, ennek felülete szabálytalan formájú és porózus, így tudnak a sórészecskék a levegőbe jutni. Ha szeretnénk igazán esztétikussá és dekoratívvá tenni a sószobánkat, érdemes megvilágított Himalája sótéglákat elhelyezni dekor elemként a sószobában.

De miért is érdemes sószobával bővíteni wellness szolgáltatásainkat? A sószobának számtalan előnye van, hiszen az inhalációs terápia rendkívül népszerű a légúti betegségben szenvedőknél, például az asztmásoknál vagy az allergiásoknál. A belélegzett só megtapad a légutak nyálkahártyáján, és segít megszüntetni a lerakódást, nyákoldó hatásának köszönhetően. Emellett fertőtlenít, elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a gyulladást és a görcsöt. A kezelés a sószobában történik, ahol a betegek konyhasó és a szódabikarbóna vizes oldatából képzett 0,5 mikron méretű porlasztott sóoldatot lélegzik be körülbelül 15-20 percig. A sószoba azért olyan népszerű, mert a kezelés nem jár mellékhatásokkal, és gyógyszerekre sincs szükség a hatékony gyógyuláshoz.

Szeretné sószobával bővíteni szolgáltatásait? Forduljon hozzánk bizalommal! Vállaljuk sószobák tervezését és kivitelezését is! További információért látogasson el honlapunkra, a www.fellelegezhet.hu webcímre és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-648-75-59-es telefonszámon és az info@fellelegezhet.hu e-mail címen!