=

Divat-Trend

Budapesti hotelünk exkluzív környezete ideális helyszín az esküvői fotózáshoz!

Egy esküvő sok előkészületet kíván; sokszor fél évnél is több időt szánnak arra a párok, hogy mindent tökéletesen megszervezzenek, és az elképzeléseiknek megfelelően prezentáljanak. Végül minden egyetlen napban sűrűsödik össze, amikor elhangzik a boldogító igen, körbekínálják a pompás tortát, megcsodálják a hófehér ruhát és boldogan táncol mindenki. A végén az egészből csak emlékek maradnak, és persze az esküvői fényképek. A fényképek elkészítését is komolyan kell venni, hiszen ezeket évtizedeken át fogja őrizni a pár, hogy emlékezhessenek általuk a házasságuk első napjára. Sokan éppen ezért igyekeznek különleges helyszíneket felkeresni, nemcsak az esküvőt megörökíttetni, de az esküvőt megelőzően is külön, szervezett fotózást lebonyolítani. Egy budapesti hotel tökéletes helyszíne a pár közös fotóinak.

Amennyiben a fővárosban élnek, nem is kell messzire utazni ahhoz, hogy egy gyönyörű, patinás épület adjon helyet a fotózásnak! A Hotel Villa Korda a belvárostól nem messze, könnyen megközelíthető helyen, zöldövezetben fekszik. A budapesti hotel körül a zöldellő lombok, a friss pázsit, a kék ég és a budai hegyek romantikus hátteret szolgáltatnak a képeknek. Nemcsak az exkluzív környezet, de maga a budapesti hotel épülete, a belső szobák és termek is elegáns, dekoratív és választékos díszletéül szolgálnak a közös képeknek. Budapesti hotelünknél kevés pompásabb és praktikusabb hely van egy esküvői fotózásra, mert nem kell hozzá túlságosan előkészülni, sokat utazni, minden kéznél van, és nem vesz el rengeteg időt a többi szerveznivalótól sem.

Keresse fel a www.villakorda.hu honlapot, és nézze meg kedvesével, milyen gyönyörű épület ad otthont a Hotel Villa Kordának! Budapesti hotelünkben és környékén csodás képek készülhetnek, amit a barátok, családtagok is örömmel nézegethetnek még évek, évtizedek múltán is! Lépjen kapcsolatba velünk budapesti hotelünk elérhetőségeinek egyikén, és érdeklődjön szabad időpontokról, egyeztessen kollégáinkkal a részletekről! A korda@t-online.hu e-mail címen, vagy a +36-1-325-9123-as telefonszámon elér minket!