=

Karrier

Címkézzen gyorsan és egyedülállóan!

Tevékenysége során olyan feladatok is megoldásra várakoznak folyamatosan, amelyeket címkézéssel tud csak teljesíteni? Ahhoz, hogy hatékonyan, gördülékenyen, ugyanakkor gyors tempóban sikerülhessen, elengedhetetlenek a minőségi öntapadó etikettek.   

Nem csak irodai munkát végezve, hanem kereskedelmi területen munkálkodva is számos esetben szükségünk lehet címzések teljesítésére. Abban az esetben, ha nagyobb mennyiségű a feladásra váró termékek száma, rengeteg percünk telhet ennek megoldásával. A korszerű technika fejlettségnek köszönhetően nem szükséges kézzel megtennünk mindezt, hiszen rendelkezésünkre állnak a különféle méretű, színű, anyagú, és stílusú Avery címkék. Ezek felhasználásával máris jelentősen egyszerűbbé válhat munkánk. Az öntapadó etikettek bármilyen nyomtató készülékkel elláthatóak a megfelelő sorokkal, így hamar kézbe vehetjük a már igényesen és helyesen felcímkézett leveleket, csomagokat.

Különféle méretű és típusú Avery címkékkel várjuk, amelyekkel könnyedén teljesítheti az összes matricázást illető feladatot. Nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalra. Öntapadó etikettjeink gond nélkül nyomtathatóak, más-más fajtában kaphatóak, és színeket illetően is igény szerint választhatóak. Kedvező árakkal, kifogástalan kellékek igazán nagy választékával igyekszünk segíteni a munkáját. Amennyiben sok elszállításra váró levéllel vagy csomaggal rendelkezik, ezeket mindenképp célszerű Avery címkékkel ellátni, így sok időt megspórolhat. Tapadásuk kitűnő, így a kézbesítés alkalmával sem adódhat probléma. Látogasson el honlapunkra, a www.micro-trend.hu–ra, és olvasson részletesen szolgáltatásunkról, termékeink típusairól!

Oldja meg a csomagok, és egyéb szállításra váró küldemények címkézését kiváló minőségű, megbízható anyagból készült öntapadó etikettel! Avery címkék, és hasonló termékek beszerzése céljából keressen bennünket minél hamarabb! Hívjon minket a 06-1-3690622–es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címünkre!