=

Otthon-Lakberendezés

Corian konyhapult: stílusos, tartós és praktikus

Életünk egyik fő színtere a konyha, itt ülünk össze a családdal egy vasárnapi ebédre, itt sütünk és főzünk a jeles alkalmakra, barátainkkal is a konyhapultnak dőlve, egy pohár bor táraságában beszéljük ki az aktuális eseményeket. Kiélhetjük a kreativitásunkat, sikereket érhetünk el a főzés terén, megörvendeztetve az így született remekművekkel szeretteinket. Éppen ezért egy konyhának nem csak mutatósnak, de időtállónak és praktikusnak is kell lennie, hogy örömmel töltsön el minket a helyiségben ott töltött idő, ne pedig bosszankodással.

A Corian konyhapultok akril anyagból készülnek, egyszerre egyesítik magukban a modern stílusosságot és a kortalan praktikumot. Hogy megértsük, miért is ilyen különlegesek, vizsgáljuk meg egy kicsit jobban az alapanyagukat, az akrilt! Az akril nem csak vízálló, víztaszító, de könnyedén felújítható, ami egy konyhapult esetében kifejezetten előnyös tud lenni. Elég csak arra gondolnunk, hogy hányszor ejtünk el egy nehezebb lábost, vagy húsklopfolót, ami sérülést okozhat a bútoron! A Corian konyhapultok felülete kopásmentes, nem szaporodnak el rajta a gombák és bacilusok, így mindig higiénikus munkapulton dolgozhat az ételek elkészítése közben konyhájában. Rengetegféle lenyűgöző színben elérhető, így könnyedén kiválaszthatja azt, ami a legjobban harmonizál otthona színeivel, kreativitásának semmi sem szabhat határt!

Felkeltettük az érdeklődését? Ön is stílusos, időtálló, könnyen tisztítható Corian konyhapultot szeretne otthonába? Cégünk, a Solymosi Team elkészíti az Ön igényeinek leginkább megfelelő berendezési elemet! Látogasson el honlapunkra, amit a www.solymositeam.hu címen talál, merítsen ihletet, ismerje meg már elkészült Corian konyhapultjainkat! Szakértőink szívesen állnak rendelkezésére, bármilyen kérdése merült fel a termékeinkkel kapcsolatban. Hívja a +36 30 914 5747-es telefonszámot, vagy küldje üzenetét a solymi@t-online.hu e-mail címre, álmodjuk meg együtt új Corian konyhapultját!