=

Anyaság

Crocs Kids papucsok és szandálok a gyerekek örömére!

Egy gyereket öltöztetni sokszor jelent nagy kihívást a szülőknek. Nemcsak a megfelelő ár-érték arányú ruhadarabok felkutatása tűnik gyakran lehetetlenségnek, amit aztán pillanatok alatt kinő a gyerek, de az öltöztetés mizériája is. Egyes cipőcskék, ruhácskák már szinte rajongást váltanak ki a gyerekekből, míg másokat csak nagy harcok árán lehet rájuk adni.

A Crocs Kids papucsok és szandálok minden bizonnyal a kedvencek közé fognak tartozni. Ha nincsen a cipős szekrényben eredeti Crocs, akkor még nem késő megvásárolni a régi vagy új modellekből egyet-egyet. A gyerekek imádni fogják, és nem fog ott állni érintetlenül, utálattól övezve az előszoba sötét sarkába száműzve. Honnan tudjuk ezt olyan biztosan, hiszen egy gyereknél semmire sincsen garancia, ugye?

A Crocs Kids papucsok, szandálok a már jól ismert és megszokott Crocs minőséget hozzák, ahogyan a felnőttek számára készült cipők esetében, úgy a gyerek lábbeliknél is. A Crocs speciális műanyag alapanyagot használ a lábbelik gyártásánál, ami kivételesen könnyű, puha és rugalmas. A cipő anyaga nem egyszerű műanyag, hanem a cég által gyártott, szabadalmaztatott Croclite zártcellás műanyag. Az amerikai cég eredetileg vitorlás cipők készítését tűzte ki célul, de mára az egész világon készülnek hétköznapi használatra tervezett Crocs lábbelik cipő, papucs és szandál változatban is.

A Crocs Kids papucsok és szandálok könnyűsége, puhasága ideális gyerekek számára, akik így nem érzik zavarónak vagy akadályozónak a rajtuk lévő cipőcskéket. A Crocs Kids papucsokban és szandálokban van elég hely a lábujjak számára, ezért nem okoz deformitást, kialakítása komfortos és kényelmes, még hosszú viselés után is. Ami nagyon fontos, a Crocs Kids papucsok, szandálok sem csúsznak, minden felületen biztonságos a viselésük, ráadásul nyomot sem hagynak maguk után. A tisztán tartásuk gyerekjáték, nem veszítik el a formájukat sem. Jól szellőznek, antibakteriálisak, védik a lábat.

 

Látogasson el www.tranzitshop.hu webcímen elérhető honlapunkra, és válogasson a színes, vidám, divatos Crocs Kids papucsok és szandálok közül, kedvező árakon! Kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeinken, a 06-20-415-8915-ös  telefonszámon vagy az info@tranzitshop.hu e-mail címen!