=

Divat-Trend

Családias esküvő páratlan helyszínen

Mindenki tökéletes esküvőről álmodik, azonban ennek szervezése és lebonyolítása jelentős költségekkel és stresszel járhat. Ám mindezek elkerülésével is lehetőség van csodaszép esküvőt szervezni, egyszerűbb formában.

Kérdések sokasága vetődik fel, ha szűk családi körben szeretnénk megtartani életünk egyik legszebb napját, hiszen az egyszerűség mellett mégis szeretnénk különlegessé tenni az eseményt.

Családias esküvő esetében a következőkre érdemes odafigyelni:

  • Egyedi, saját stílusú meghívó tervezése
  • Az ifjú pár személyiségéhez illő helyszín kiválasztása
  • A család és a legközelebbi barátok meghívása
  • Egyszerű menü választása

Még nagyobb gondolkodásba ejthet bennünket, ha Budapesten szeretnénk maradni, de mégis különálló, egyedi, szabadtéri esküvői helyszínt keresünk. Nagyon fontos, hogy legyen sok ötletünk, és a kiválasztott rendezvényhelyszínen számíthassunk a teljes körű segítségre, valamint biztosak lehessünk abban, hogy remek hangulatot tudnak teremteni. A ceremónia utáni mulatság megtartása is ránk van bízva. Ha a meghívottakkal reggelig szeretnénk jól érezni magunkat a lakodalomban, az is megoldható lehet, amennyiben pedig az esküvő egészét egyszerűsítve rendeznénk, szűk körrel, nagyobb felhajtás nélkül, ennek a módját is meg lehet találni, hogy így is felejthetetlenül szép legyen.

Családias jellegű esküvő szervezéséhez nagyszerű lehetőséget ad a Diófa Étterem és Rendezvényház. Budapesten, mégis egy gyönyörű zöld övezetben található a rendezvényházunk. Legyen szó szabadtéri vagy beltéri, nagyszámú vendégsereggel érkező vagy szűk családi körben zajló esküvőről, mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Minden egyes ceremónia különleges esemény az éppen házasulandó párok, valamint a meghívottak számára is, és mi arra törekszünk, hogy változatos, kreatív ötletekkel még egyedibbé varázsoljuk ezt a napot. A www.mifaker.hu weboldalunkon még több információt olvashat tevékenységünkről, rendezvény helyszínünkről.

Legyen a nagy nap olyan egyedi igényekre szabott vendéglátó helyszínen, amilyennek megálmodta! Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül weboldalunkon, továbbá e-mailben az info@diofa-etterem.hu címen, telefonon pedig a 06-20-437-9772-es számon bátran kérdezhet bennünket!

Címkék: , ,