=

Karrier

Csomagküldés pontosan tervezve, felárak nélkül

Rendszeresen szükséges csomagot küldenie, ezért törekedne a gazdaságosságra? Az emberek igyekszenek megtalálni a legkedvezőbb utat, viszont e mellett ügyelni kell az idő betartására, és a csomagbiztonságos szállítására is.

Senki nem szeret várakozni, és mindenki a számára legjobb megoldást keresi, ha csomagküldésről van szó. Attól függetlenül, hogy egyszer-egyszer vagy rendszeresen továbbít csomagot, mindenképp precíz, és gyors munkát vár a csomagszállító cégtől. Igen, valóban megállapítható, hogy kezdik a minőséget előnyben részesíteni az árral szemben.

Számos logisztikai intéző közül válogathatunk, azonban sokszor nehéz tökéletesen dönteni, kire bízzuk csomagjaink szállítását. Legfőbb tényezők, amelyek nélkül szinte már szóba sem jöhet a megbízás: a precíz, rövid időn belüli kézbesítés, a garancia vállalása és a futárszolgálattal való könnyű kapcsolattartás és segítőkész kommunikáció. Vannak olyan vállalkozások, ahol egyedülálló lehetőséget nyújtanak, mint például a sürgősségi, vagy a munkaidőn kívüli csomagszállítás.

Complexpress Logisztika Kft. növekedését annak köszönheti, hogy valós garanciákat vállalva, hatékonyan végzi munkáját. Belföldre és külföldre célzott csomagok szállításában is rugalmas, megbízható tevékenységet folytat. Számunkra legfontosabb, hogy ügyfeleink igényeinek maximálisan megfelelve szállítsuk a csomagokat, kivétel nélkül betartva a határidőket és folyamatos kommunikációval segítve munkájukat. Külön gondolunk arra az esetre, amikor munkaidő után lenne szükség egy feladat megoldására. Kollégáink ilyenkor is rendelkezésére állnak, és eleget tesznek egyéni kéréseinek. A www.complexpress.hu weboldalunkon igyekszünk a lehető legtöbb információt közzétenni. Tájékozódhat csomagszállításunkkal kapcsolatban minden apró részletről. Egyik különösen kiemelkedő jellemzője tevékenységünknek, hogy a csomagszállítás díját előre rögzítjük, beleszámolva minden felmerülő költséget. Ezzel segítjük Önt, hogy pontosan tisztában legyen az árakkal, és jóval előre tudjon tervezni, számolni. Miért előnyös, ha előre rögzített a szállítási díj?

  • nincs bizonytalanság
  • tisztában lehet a tényleges munkadíjjal
  • pontosan tud előre kalkulálni
  • nincs számlameglepetés, technikai költség, e-útdíj vagy üzemanyag felár

Felejtse el a bizonytalanságot, és válassza megbízható, gyors szolgáltatásunkat! Biztos lehet benne, hogy csomagjai időben, sérülésmentesen érkeznek a címzetthez.

Kérdéseit felteheti az ugyfelszolgalat@complexpress.hu e-mail címen, vagy a 06-1-2034681, 06-30-6942465 –ös telefonszámokon! Hírlevelünkre lehetősége van feliratkozni a weboldalunkon.

 

Címkék: , ,