=

Otthon-Lakberendezés

Design radiátorok a fürdőben!

A tiszta, száraz, puha és meleg törölköző képe mindenkiben kellemes és pozitív érzéseket kelt. Egy ilyen törölköző az, ami nagyon jól esik zuhanyzás után a bőrünknek. Minden fürdés után ilyen törölközőbe szeretnénk burkolózni, de leginkább akkor van rá szükség, ha egy jéghideg és fűtetlen fürdőszobába kell, hogy lépjünk ki zuhanyzás után!

 Egy törölköző felmelegítését a legegyszerűbben radiátor segítségével oldhatjuk meg. A bökkenő csupán annyi, hogy a radiátorok nem tartoznak a fürdőszobák alapvető berendezéséhez, mégis lehetőség van minőségi fűtőtesteket telepíteni egy fürdőbe. Ilyen lehetőség a design radiátor is! A design radiátor ilyenkor nem minősül drága luxus berendezésnek, sokkal inkább létfontosságú kiegészítője a fürdőszobának! Egy megbízható design radiátor lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba az év minden szakában komfortos legyen, különösen pedig télen jelent nagy segítséget. Ne halogassa tovább, ahelyett, hogy olyan árammal működő melegítőket vetne be, amik ijesztően sokat fogyasztanak, ismerje meg inkább a design radiátorokat!

Nincs több csöpögő orr, nincsenek jéghidegre fagyott ujjak, nem kell villámsebességgel elhagyni a fürdőszobát, hogy a meleget kicsit tovább megőrizzük. Elég csak bekapcsolni a design radiátort, leemelni róla a finom, meleg törölközőt és élvezni a kényelmes készülődést!

A www.svabbaukft.hu weboldalra ellátogatva megismerheti design radiátorainkat, amikkel megoldjuk, hogy a téli időszakban se a didergésről szóljon a fürdés! A fürdőszobákba felszerelhető design radiátorok használatával megteremtheti a meleg, otthonos fürdőszoba alapvető feltételeit! Olyan helyen készülődhet és frissülhet fel télen, ahol kellemes a környezetet a fürdéshez!

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és többet megtudhat az általunk kínált, fürdőszobákba felszerelhető design radiátorokról! Keressen megadott elérhetőségeinken a részletekért! Hívja a 06-26-560-820-as telefonszámot, vagy pedig írjon a svabbau@svabbau.hu e-mail címre!