=

Karrier

Diákmunka Budapesten? Megéri Neked is!

Diáknak lenni sok pozitívummal jár, de ugyanakkor néhány hátrányt is tartogat. A diákok nem rendelkeznek saját jövedelemmel, a diákévek alatt felmerülő kiadásokat máshogyan kell fedezniük. Segítenek a szülők, ösztöndíjat kapnak a jó tanulmányi eredményeik után, de diákmunkát is vállalhatnak, ha szabadidejük engedi.

A fővárosban nemcsak azok találnak kecsegtető lehetőségeket, akik jobb életszínvonalat, magasabb fizetést, érdekesebb állást keresnek, de azok is, akik budapesti diákmunkával szeretnék kiegészíteni a megélhetésüket a diákévek alatt.

A Pink Diáknál Te is megtalálod azt a munkát, amit szívesen csinálsz akkor, amikor nem órán vagy vagy tanulsz. Gyere hozzánk és használd ki a budapesti diákmunkában rejlő lehetőségeket! Itt nálunk, a Pink Diák Iskolaszövetkezetben a legváltozatosabb állások között válogathat az, aki dolgozni szeretne.

Miért sokkal előnyösebb a budapesti diákmunka, mint mondjuk vidéken dolgozni? A fővárosban tagadhatatlanul sokkal több a munka. Sok helyen szívesen alkalmaznak diákokat rövid távon és hosszú távon is. Ha csak arra van időd, hogy beugorj egy napra egy ruhaboltba segíteni budapesti diákmunkaként, akkor semmi akadálya. Ha hetente többször szeretnél ugyanabban a pozícióban dolgozni ugyanannál a cégnél vagy csak a nyár folyamán egy kis pénzt gyűjteni, különböző munkákból, az is opció.

Vidéken jellemzően nincs ennyi lehetőség, ekkor a kínálat és a szabad helyek is korlátozottak. Megesik, hogy egy diákállásra várólista van és nem lehet azonnal bekerülni. Így nehezebb is annyi pénzt keresni, amennyire szüksége van egy diáknak vagy amennyit szeretne.

Végül, de nem utolsósorban a budapesti diákmunkák órabérei, a fizetések átlagosan magasabbak, mint a vidéki városokban. Ezzel együtt már sokkal inkább megéri itt munkát vállalni, ha valaki a fővárosban tanul.

A www.pinkdiak.hu webcímen a Pink Szolgáltató Iskolaszövetkezet honlapján már meg is nézheted, hogy milyen aktuális állásajánlatokkal tudunk szolgálni a tagjaink számára budapesti diákmunkában. A bővebb információkért vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj a 36-70-239-0554 telefonszámon vagy a czenki.beata@pinkdiak.hu email címen.