=

Otthon-Lakberendezés

Díszítse otthonát stílusos, de praktikus kiegészítővel! – Előtető

Első hallásra nem is gondolnánk, hogy az előtetőnek milyen praktikus funkciói léteznek, azon túl, hogy bejáratunk dizájn elemévé válik. Egy esős napon kiváló társunk lehet, ha éppen táskánk mélyéről nem tudjuk elővenni lakásunk kulcsát.

Az előtetőket előszeretettel használják irodaházak esetében, továbbá otthonainkban a télikerttől kezdve, a teraszunk lefedéséig igen sok funkciót el tud látni. Az előtető elhelyezését, méretét legfőképp a leendő funkciója határozza meg, nem mindegy, hogy mit és mennyire akarunk megvédeni a tervezett fedéssel. Egy előtető megépítése mindig jó ötlet, a kérdés ebben az esetben inkább az, hogy például az időjárás viszontagságait figyelembe véve mekkora területet fedjen le és milyen anyagból készüljön. Csak az ajtó fölé szeretnénk ezt az elemet, vagy a teraszunkat szeretnénk megvédeni az eső elől?

Az előtető lehet alakos, íves, a tető szerkezete lehet szintén íves és ezen kívül, félnyeregtetős, nyeregtetős. Az előtető váza, keretszerkezete készülhet fából, alumíniumból, acélból és műanyagból is. A profilkitöltés lehet polikarbonát-, vagy többrétegű üvegtábla, ebből a típusból pedig átlátszó, vagy tejszerű, de a színezett megoldások is egyre többször fordulnak elő. Szerkezet szempontjából az egyik legnépszerűbb megoldás a műanyag típus, mert egyszerűen össze tudjuk szerelni, emellett pedig tartós. Nem igényel különösebb karbantartást, látványos elemévé válhat otthonunknak. Egy kis különlegességet is csempészhetünk az előtetőinkbe, például LED világítás segítségével! Gyönyörű látványt nyújt teraszunkon egy esti kikapcsolódás során! Az előtetők megépítéséhez rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre, minden kreativitásunktól és elképzelésünktől függ!

Ha szeretné otthonát különleges kiegészítővel feldobni, ami ráadásul praktikus szerepet is betölt, akkor keresse fel cégünket, a Fa-Üveg-Szabó Kft.-t, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! További információkért keresse fel honlapunkat a www.uvegszabo.hu webcímen, kérdés esetén hívjon minket bizalommal a 06-30-757-5158-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt a szabo@uvegszabo.hu címre!