=

Divat-Trend

Divat, a legkisebbeknek is! – Vásároljon gyermekének stílusos, mesefigurás tornacipőt!

A gyermekek már nagyon korán megismerkednek a divattal. Vannak olyan gyerekek, akik ezután nem sokkal már tudatosan kezdenek öltözködni. Ugyanakkor nem mindegyikük tudja még gyakorolni az önálló ruhaválasztást, ezért szülőként nagy a felelősség, hogy milyen pólót, nadrágot, cipőt választunk gyermekünknek. A legtöbb fejtörést a megfelelő cipő kiválasztása okozza: legyen minőségi, kényelmes és a gyermek szívesen hordja. Válasszon mesés gyerekcipőt!

Praktikusság szempontjából mindenképp tornacipőt válasszon számára, mert az ünnepi alkalmakat leszámítva, iskolába járáshoz, kiránduláshoz, hétköznapi tevékenységekhez kiváló ruhadarab. A tavasz beköszöntével már nincs szükség melegebb holmikra, így átmeneti cipőnek tökéletes választás! Véd az eső ellen, és a melegebb időjárásban nem izzad bele gyermeke lába. Fiúknak és lányoknak egyformán kedvez ez a stílus, bárki lábán tökéletesen mutat. A gyerekek ebben a korban egyéniségüket leginkább kedvenc mesefigurájukkal fejezik ki. Fontos, hogy valamilyen külső jegyben ez a „figura-szeretet” megjelenjen, ezért a gyermek szívesebben hord egy olyan cipőt, amin számára ismerős rajzfilmfigura köszön vissza. A tornacipők mintázata gyakran ábrázol ismert mesefigurákat. Figyeljen arra, hogy amikor megtalálták a számukra megfelelő lábbelit, akkor vizsgálják meg azt is, hogy a gyerek lábára megfelelő, és lábboltozatát nem roncsolja! Ma már nagyon sokan lúdtalpasak, így igyekezzünk olyan cipőt választani, ami kényelmes kialakítású! A gyerekek rengeteget játszanak, mozognak és ehhez elengedhetetlen egy normális lábbeli!  A tornacipők ma már különböző kialakítással kaphatók, így nem kell attól tartania, hogy gyermeke egészsége nincs biztonságban. Kisfiúk körében népszerű a Pókember és az AngryBirds minta, kislányoknál pedig a Jégvarázs és Minnie egér a sláger. Természetesen a Minyonok sem maradhatnak ki, ezek a minták mindkét nemnél nagyon kedveltek.

Ha gyermekének új cipőre van szüksége, vagy szeretné meglepni őt egy különleges darabbal, látogasson el gyerekcipő webshopunkba, amit a www.mesesgyerekcipok.hu oldalon találhat. Kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailen az info@mesesgyerekcipok.hu címre, vagy hívjon telefonon a 06-20-240-9444-es számon!