=

Otthon-Lakberendezés

Dobja fel otthonát extrém megoldásokkal!

Szeretné otthonát feldobni? Szeretné, ha vendégei csodálkozva lépnének be egyes helyiségeibe vagy csak Önmaga komfortérzetét szeretné növelni? Otthonunk az egyik legfontosabb tulajdonunk. Itt éljük mindennapjainkat, ide térünk haza a fárasztó mindennapok után, ide várjuk vendégül barátainkat, ismerőseinket. Mindenki szeret örömmel belépni saját otthonába. Ezekhez szükséges, hogy megfelelően rendezzük be otthonunk, igényeink szerint díszítsük, alakítsuk ki a belső dizájnt. Manapság az otthonunk belső terének kialakítására rengeteg különböző módszert használhatunk. A bútorok jó kiválasztása, megfelelő falfesték kiválasztása, a benti növények, tükrök, egyéb kiegészítők. Ezekből a belsőépítészeti elemekből már hatalmas választékkal találkozhatunk, de mindenki szeretné úgy kialakítani otthonát, hogy az eltérjen az átlagostól.

Szeretné, ha nem csak egyszerű falfesték borítani a falakat? Festéken kívül választhatunk különféle tapétákat is. A tapéták előre meghatározott és kinyomtatott formákkal, mintákkal rendelkeznek, melyet később csak fel kell ragasztanunk falunkra. A mai világban már egyéni kialakítású tapétákat is nyomtathatunk, így csak a képzeletünk szabja meg a belső dizájn kialakítását. Válassza a fotótapétát! Fotótapéta esetén egy előre meghatározott képet nyomtathatunk ki fénykép minőségben. Válasszon minket, ha szeretne egyedi és különleges megjelenést adni otthona szobáinak! Előre meghatározott és megtervezett fotótapétáink nagy választéka közül válogathat és akár minden szobát, lakójától függően díszíthet.

Tapéta mellett akár faltetoválást is választhat. A faltetoválás az egyik legújabb díszítési módszer lakásdekoráció területén. Faltetoválás esetén előre kinyomtatott, majd kivágott dekorációs mintákat helyezhetünk fel a szobák falára.

Ne maradjon le az egyszerű szobafestésnél! Válasszon extrémebb, modernebb megoldást és dobja fel otthonát, kápráztassa el vendégeit! Forduljon hozzánk, készíttesse el velünk a kívánt mintát! További információkért és szolgáltatásokért látogasson el honlapunkra a www.lacasadecor.hu címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30/ 551-2974 telefonszámon!