=

Karrier

DuPont Corian® – valódi minőség jó áron!

Igényes környezetben, kiváló felszereltséggel és stílusos megjelenéssel szeretné várni vendégeit? Fontos, hogy nagy gondot fordítson a különféle helyiségekben található szekrények, pultok minőségére, hiszen a látogatók rendszeresen találják szemben magukat ezekkel a berendezési elemekkel. Különleges megoldás lehet, ha a DuPont Corian® egyedülálló anyagával alakítja ki vendéglátóhelye belső tereit.

Rengeteg kérdés merül fel bennünk, amikor hotelünk, éttermünk vagy más szolgáltatást kínáló létesítményünk kialakításáról van szó. Számos feladat vár ránk, hiszen ahhoz, hogy egyre szélesebb körben legyünk ismertek és közkedveltek, a színvonalas kiszolgáláson kívül nélkülözhetetlen a hangulatos, igényes, ugyanakkor praktikus berendezés is. A recepciós pultok, valamint az épület akár több szintjén elhelyezett mosdópultok minőségére érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnünk, hiszen az egyik leginkább igénybe vett használati elemek közé sorolhatóak. Fontos, hogy strapabíróak, stílusosak és emellett minden igényt kielégítők is legyenek. Erre a célra a legjobb választás lehet az akril anyagok kiemelésre méltó DuPont Corian®. Az akril anyagok e típusa szilárd, hosszútávon megbízható megoldást nyújt bármelyikünk számára!

A szabadon hajlítható felület, a könnyű tisztíthatóság és az egyedi, stílusos megjelenés tulajdonságaival rendelkező DuPont Corian® anyaghoz kedvező áron juthat hozzá cégünknél. Akril anyagok széles kínálatával várjuk, amelyeket belső és külső téren is egyszerűen alkalmazhat. Korszerű technológiával, speciális eszközökkel igyekszünk minden megrendelőnk egyéni kérését teljesíteni, méghozzá rugalmasan, rövid határidőn belül. Informálódjon az akril anyagok széleskörű felhasználhatósági lehetőségéről  honlapunkon, a www.akrilux.hu webcímen!

Vendégeit várja egyedi környezetben! Válassza Ön is a tartósságot, az egyszerű tisztíthatóságot nyújtó és az esztétikus megjelenést kölcsönző DuPont Corian® anyagát! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket a 06-1/4034-958-as telefonszámon vagy küldje el üzenetét e-mailben, az info@akrilux.hu címünkre!