=

Karrier

Egészség és esztétika, melyet kutyáink is megérdemelnek

Az állattartáshoz hozzátartozik, hogy kedvenceink egészsége mellett gondot fordítunk a tisztántartásukra, ápoltságukra is.

A gondozásban kiemelt szerepet kap a kutyák kozmetikai kezelése, mely igény szerint a következőket tartalmazza:

  • Szőrbontás
  • Trimmelés
  • Színezés
  • Karomvágás
  • Fül, szem és fogápolás
  • Bűzmirigy tisztítás
  • Tanácsadás

Ezekhez a feladatokhoz szakképzettség szükségeltetik, hogy a kutya komfortos környezetben és megbízható kezekben érezhesse magát. Négylábú barátainknak különös érzékük van felmérni a kozmetikázó lelki állapotát és kiegyensúlyozottságát. Ha félelemmel és kétségekkel vágunk neki a kutyakozmetikának, biztosan izgatott, mocorgó ebekkel fogjuk szembetalálni magunkat.

A kutyakozmetikus képzés során elsősorban elsajátíthatjuk a kutyák biológiai működését, fizikai felépítését és szükségleteit. Ezzel egy olyan biztos tudásalapot kapunk, mellyel a későbbiek során magabiztosan állhatunk neki a ránkeső feladatok ellátásának. A tapasztalatszerzési folyamat, mely a kutyakozmetikus képzés második fő szegmense, hozzájárul, hogy rutinosan végezhessük feladatunkat, mint szakképesített kozmetikusok.

Ehhez a pályához azonban hozzátartozik, hogy rendelkezni kell bizonyos adottságokkal és kvalitásokkal. Egy ideges természetű ember kezében sosem lesznek nyugodtak a kutyák, csakúgy, mint az állatokat nem szerető egyének esetében sem. Tehát a kutyakozmetikus képzés megkezdéséhez elengedhetetlen a megfelelő kitartás, türelem, lojalitás, állat szeretet, figyelem és elhivatottság.

Nálunk, a Tapis Oktató és Szolgáltató Bt.-nél különösen fontos, hogy kiváló szakemberekkel gazdagítsuk a szakmát, így kutyakozmetikus képzésünk a legkiemelkedőbb színvonalon zajlik. Ha Önt is érdekeli ez a szakma, és fontosnak tartja, hogy megbízható forrásból szerezze ismereteit, jelentkezzen hozzánk! Részletekért keresse fel honlapunkat, a www.tapi-kutyakozmetika.hu weboldalt, ahol bővebb tájékoztatást találhat képzéseinkről! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, 0630/779-8156-os számon, illetve e-mailben az info@tapis-oktatas.com címen!