=

Otthon-Lakberendezés

Egy egyedi lakberendezési elem: a lebegő polc

Minden lakberendezésre váró otthon bútorok után kiált, ez a legelső lépés, amivel megkezdjük a lakás stílusának kialakítását is. Bútorokra szükség van az alváshoz, étkezéshez és a tároláshoz is. Szekrények, asztalok, székek és polcok sorakoznak szobáról-szobára. Polcokra mindenhol szükség van, ezek azok a kiegészítők, amikből minden helyiségben találunk, ha bemegyünk a nappaliba, hálóba, étkezőbe, vagy a gyerekszobába. A polcok kétségtelenül nagyon hasznosak, mert rengeteg szabad helyet biztosítanak, amit nem kell a padlón kiszorítani, elég a falak mentén kialakítani azokat. A polcokra tudunk pakolni, de ezen kívül dekorációs szerep is jut nekik.

A lebegő polcok használatát mindenkinek ajánljuk, de legfőképpen azoknak, akik nem szeretnek sokat bíbelődni egy bútor összeszerelésével, nem szeretnének ezért külön szakembert felfogadni, vagy csak szembesülni a polcok elhelyezésének és rögzítésének a kudarcával. A lebegő polcokban az a nagyszerű, hogy igazán egyszerűen, gyorsan és biztonságosan tudjuk őket a kiszemelt falhoz erősíteni, ebben a polcokhoz járó két faltüske segít nekünk. Nincs szükség kiemelkedő kézügyességre, fantasztikus barkácstehetségre, de még egy komoly szerszámkészletre sem. Pillanatok alatt kész az új bútor, összeállítva, felszerelve, tárolásra készen.

A lebegő polcok nem csak azért nagyszerűek, mert könnyű velük bánni, de azért is, mert olyan hatást keltenek, mintha egyszerűen a levegőben lebegnének, és semmi nem rögzítené őket a falhoz. Természetesen mi tudjuk, hogy ez csak a csalóka látszat!

A lebegő polcok mindent megtartanak, bátran megpakolhatjuk őket a nehéz lexikonoktól kezdve a porcelán nippeken át a bekeretezett családi fényképekig. Stílusos, elegáns és különleges megoldás egy lebegő polc, ami ráadásul még többféle színben, méretben és alakban is kapható. Válasszon közülük, és díszítse otthonát lebegő polcokkal! A www.polcbolt-online.hu weboldalon azonnal ki is választhatja, hogy melyik nyerte el a tetszését, és meg is rendelheti, így hamarosan a nappali, vagy a háló falain fog díszelegni.

Megadott elérhetőségeinken mindent megtudhat termékeinkről. Keressen minket a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címen, vagy hívjon a 06-96-42-88-88-as telefonszámon!