=

Karrier

Egy igazán „állati” karrier

Utcán szaladgáló kutyusok, doromboló cirmosok: négylábú barátaink legnépesebb táborai, viszont megannyi bolyhos, tollas, pikkelyes kis kedvenc  is körülvesz bennünket.  Nézzük, milyen az, ha valaki a kutyán és macskán túl szeretne hobbiállatokkal foglalkozni.

Ki is az a hobbiállat tenyésztő és –forgalmazó?
Először is ismerkedjen meg azokkal a kisállatokkal, akik szintén nagy népszerűségnek örvendenek, de különlegességük okán mások, mint egy kutya vagy cica. Alapvetően díszállatként tartható és rendkívül változatosak: a kisemlősök legnevesebb képviselői a hörcsögök, a nyulak és a tengerimalacok.  Az egzotikusabb kisállatok közül a legnépszerűbbek a különféle teknősfajok és más hüllők, mint például a gekkók.  Továbbá ne feledkezzünk meg a tollasokról sem: a díszmadarak mindenki otthonát vidámabbá teszik, legyen szó papagájokról vagy a kellemesen daloló kanárikról.
Közös jellemzőjük, hogy tartásuk a legtöbb esetben egyszerű, bátran választhatók gyermekek kis barátaiként is, nem igényelnek túlzottan nagy szaktudást, mégis nagyszerű hobbiállatok. Így hamar nagy népszerűségre tettek szert, és ehhez alkalmazkodva, szükség lett az őket szakszerűen szaporító, majd gazdához juttató, felelősségteljes szakemberekre – ők a hobbiállat tenyésztő és –forgalmazók!

A hobbiállat tenyésztő és- forgalmazó a hatályos szabályzásoknak megfelelően a legnagyobb szakértelemmel eteti-itatja, az állatjóléti szabályoknak és fajuknak megfelelően tisztítja, ellátja és gondozza a kisállatokat, és mikor eljön a nagy találkozás pillanata, a legnagyobb gondossággal és szaktudással segédkezik a vevő számára legmegfelelőbb állat kiválasztásában.

Ha Ön is az állatok rabja és odaadóan dolgozna egy ilyen izgalmas, szép, de nem utolsó sorban, felelősségteljes szakmában, jelentkezzen tanfolyamunkra! Legyen Ön is hobbiállat tenyésző és- forgalmazó!

Látogasson el weboldalunkra, a tapis-oktatas.com-ra, hívjon bennünket a 06-30/779-8156-as telefonszámon, vagy keressen bizalommal az info@tapis-oktatas.com email címen!