=

Karrier

Egy ígéretes lehetőség: élelmiszer-vegyiáru eladó (boltvezető) tanfolyam!

Sokan gondban vannak, amikor befejezik a középiskolát, leérettségiznek, és ott állnak a nagy döntés előtt: hogyan tovább? Mihez kezdjen, amikor fogalma sincsen arról, hogy merre induljon, mivel foglalkozzon a későbbiekben? Ilyenkor amellett, hogy az érdeklődési körünket helyezzük előtérbe, azt is érdemes megvizsgálni, hogy mire van kereslet. Ott, ahol folyamatosan új munkavállalókra van szükség, nagyobb eséllyel fog a fiatal is állást kapni, és a későbbiekben is biztosabban tarthatja meg a munkáját. Nem titok, hogy Magyarországon, bizonyos területeken igen nagy a munkaerőhiány, és csak nagyon nehezen találni képzett alkalmazottakat. Ide sorolhatjuk például a vendéglátást, de a kereskedelmet is. Számtalan üzletben nincs elég eladó, így akadozik a kiszolgálás is, aminek sajnos maguk a vásárlók isszák meg a levét. Érdemes tehát élelmiszer-vegyiáru eladói képesítést szerezni annak, aki munkahelyváltáson gondolkodik, vagy szakmát választana.

Jelentkezzen a Profissimus Tanácsadó Iroda Kft. weboldalán, a www.profissimus.hu címen aktuális OKJ tanfolyamaink egyikére, és tanuljon boltvezetőnek, vagy élelmiszer-vegyiáru eladónak, és legyen olyan szakmája, ami nem csak jó megélhetést biztosít, de ráadásul meg is becsülik! Mit kell mindehhez tennie? Csupán annyi a dolga, hogy a határidők szem előtt tartása mellett jelentkezik, és részt vesz az egyik hamarosan induló élelmiszer-vegyiáru eladó és boltvezető tanfolyamunkon! A tanfolyam végeztével már csak egy sikeres vizsga van hátra. Egy ilyen OKJ bizonyítvánnyal a kezében már nekivághat az álláspiacnak, és képzett élelmiszer-vegyiáru eladóként jelentkezhet új állására!

Menjen biztosra, tanuljon élelmiszer-vegyiáru eladónak, és szerezzen olyan szakmát, amire van kereslet, tehát kevesebb eséllyel érik majd kellemetlen csalódások!  A megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, ahol részletesebb tájékoztatást kérhet OKJ tanfolyamainkról, és mindent megtudhat a teendőkről! Hívjon minket a +36-72-497-620-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt a mirjana.jelasics@profissimus.hu címre!