=

Divat-Trend

Egy kis nyári smink oktatás

A nők az egész történelem során szerettek sminkelni. A grófi időszakban még a férfiak is kikent arccal mászkáltak, akkor ez volt a szokás, sőt, még magas sarkú cipőkben is jártak. Manapság is nagyon fontos a smink egy nő számára, hiszen ezzel még inkább ki tudja fejezni nőiességét, illetve egy kis csalásnak is teret enged, az esetleges bőrhibák eltűntetése terén.

Smink oktatásSmink oktatás mindig is volt, nem újdonság ez. Persze minden nő szeretné a lehető legprofibb módon sminkelni magát, ezért sokan elmennek smink oktatásra egy iskolába, ahol leginkább sminkesnek és úgynevezett maszkmesternek tanítják ki őket.

Legyen trendi a ruhatárad is!

Smink oktatásra viszont ma a 21.században már ingyenesen is lehetőség van, hiszen az interneten a videó megosztó portálokon nagyon sok smink oktatási videó létezik, hogyan kell egy-egy alkalmi sminket elkészíteni. Ezeket a smink oktatással foglalkozó videókat sokszor igazi sminkesek teszik fel oktató célzattal, de vannak köztük olyanok is, akik csak azért tanultak meg ilyen jól sminkelni, mert érdekelte őket ez a téma, és maguktól utánajártak a dolgoknak és gyakoroltak.

Smink oktatás van a különböző ifjúsági televízió csatornákon is, ahol trendi sminkeket, ruhákat kiegészítőket mutatnak be, hogy mit viseljen egy fiatal. Ezekben a műsorokban rendszerint van smink oktatás rész, hogy egyes sminkeket otthon hogyan tud gyorsan és szépen elkészíteni valaki.

A smink divat az évszaknak megfelelően változik. Egy két jó tanács, egy kis nyári smink oktatás:Smink oktatás

  • Nyáron ritkán és csak nagyon kis mennyiségben használjunk alapozót, mert az izzadság, a por, az alapozóval keveredve eltömíti a pórusokat és pattanások alakulatnak ki.  
  • Finoman őrölt, áttetsző porpúder használható nyáron is arcon, de épp csak végigszaladva alkalmazzuk, hogy lemattítsa az esetleges zsírosabb részeket.
  • Pirosító, csak ha nagyon fontos.
  • Nyáron előszeretettel alkalmazzák profi sminkesek a nap színeit, sárga, narancs, korall színek, finom, lágy pasztellszínek.
  • A vidám színes szempillaspirál – kék, zöld, lila nagyon divatos!
  • A szájat vagy fiatalos rózsaszínes, narancsos rúzzsal fessük ki, vagy csak szájfénnyel.

Címkék: , , , , , ,