=

Programok

Egy magyaros étterem Kiskőrösön, ahol méltó helyszínre és menüre talál az ünnepléshez!

kiskőrösi magyaros étterem

Az ünnepléshez mindig kell egy kis ital és egy-két finom fogás is. Eszem-iszom közben sokkal jobban esik a beszélgetés, a társaság. Születésnap, házassági évforduló, eljegyzés vagy diplomaosztó az, amit úgy szeretne megünnepelni, hogy az ételre és italra ne legyen gondja, hanem csakis az ünnepléssel, a társaságával legyen elfoglalva? Szeretettel várjuk a kiskőrösi magyaros éttermünkben, ahol szívesen látjuk azokat is, akik nem egy hétköznapi ebédre szeretnének betérni. A jeles alkalmakhoz nagyszerűen illik az ízes csülök lila káposztával vagy a cigánypecsenye, gulyás, kacsacomb vagy marhapörkölt egy zamatos pohár borral kiegészítve.

A magyaros ízekre éhezőket méltó, stílusos környezetben fogadjuk kiskőrösi magyaros éttermünkben, ahol kellemes hangulatot biztosítunk vendégeinknek. A belső teremben hűvös, esős idő esetén is tudjuk fogadni a vendégeket, de szép időben érdemes a kertben asztalt foglalni. A kiskőrösi magyaros éttermünk kerthelyiségében ízlésesen kialakított és hangulatosan dekorált környezetben élvezhetik az ízletes menüt.

Vendégeink figyelmébe ajánljuk kiskőrösi magyaros éttermünk kedvezményét, aminek értelmében minden pénteken 20%-kal olcsóbban fogyaszthatnak a Kurta Étteremben.

Aki igazi, hamisítatlan, autentikus, magyaros fogásokra vágyik, annak érdemes ellátogatnia a kiskőrösi magyaros éttermünkbe, és enni egy jót. Szeretettel várjuk családjával, barátaival, ismerőseivel vagy kollégával együtt, hogy hozzájáruljunk a nagy pillanatok, az emlékezetes esték, a tartalmas beszélgetések megéléséhez. Ünnepeljen családias hangulatban a kiskőrösi magyaros éttermünkben, és a finom falatokat bízza ránk!

A www.kurtaetterem.hu weboldalon a Kurta Étteremről kap részletes bemutatást a látogató. Fényképekkel és a teljes étlap, illetve itallap közzétételével illusztráljuk, mennyire jó nálunk enni! Asztalfoglalással és egyéb kérésekkel keressen minket az elérhetőségeinken, a 36-78-414-821-es telefonszámon vagy a kurtaetterem@gmail.com e-mail címen!

Címkék: ,