=

Otthon-Lakberendezés

Egyedi, kályhacsempével burkolt kandallók

Kandalló építését tervezi, de még nem tudja, pontosan milyen típus mellett döntsön? Jövőbeli kandallóját tanácsos olyan stílusban választani, amely minden szempontból illik otthona összképébe, valamint funkcióját tekintve megfelel a későbbi terveknek.

Lakásunk fűtéséhez, nappalink kialakításának elemeként tökéletes megoldást nyújt a kandalló. Ránk van bízva, hogy ízlésünket tükrözve milyen típus mellett döntünk, ami lehet napjaink modern stílusához illeszkedő, de elegáns, klasszikus is. Otthonunk összhangját remekül kiegészítheti egy gondosan megválasztott kandalló. Mindenképp előnyként említhetőek meg a következők:

  • Kitűnő dekorációs elemként szolgál
  • Kellemes, romantikus hangulatot áraszt
  • Többféle stílusban építhető
  • Színvilága, formája egyénileg tervezhető
  • Fűtési eszközként nagyszerűen alkalmazható

Amikor úgy döntöttünk, hogy a kandalló lehetőségével élünk, a kiválasztásán kívül az elhelyezési szempontok figyelembe vétele nagyon fontos. Előre kell tudnunk, hogy milyen funkciót fog betölteni számunkra, azaz fűtőeszközként is használjuk majd, vagy csupán dekorációs elemként válik környezetünk részévé. Nem szabad megfeledkezni az állandó karbantartásról sem, amiről érdemes részletes információt kérni hozzáértő szakemberektől.

A kandallót burkolhatjuk többféle anyaggal, amelyek közül több szempontból kiváló megoldás lehet a kályhacsempe. Ennek pozitív tulajdonsága többek között, hogy hőleadó képességének köszönhetően az emberi szervezetet jótékony hatás éri. Egyszerre stílusos és korszerű megoldást választva biztosan elégedett lesz kandallójával.

A Kályhacsempe Manufaktúra Kft. munkatársaiként azt mondhatjuk, hogy nálunk a legjobb helyen jár, ha kandallót szeretne. Minőségi alapanyagokkal, tapasztalt szakembereinkkel dolgozva, magas színvonalú esztétikai megjelenést biztosítva végezzük tevékenységünket. Bármilyen elképzelése van, széles választékunkból, és eddigi munkáinkat megtekintve ötletet tud meríteni saját kandallója kialakításához. A www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalunkon képes termékkatalógusunkat is átlapozhatja.

Feledkezzen meg Ön is a hétköznapok bonyodalmairól, alakítsa meghitté otthonát kályhacsempével burkolt kandallóval! Felmerülő kérdései esetén várjuk hívását a 06-92-510235–ös telefonszámunkon, vagy üzenetet is írhat részünkre az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címre!