=

Otthon-Lakberendezés

Egyedivé tehető falburkolatok!

Elérkezettnek látja az időt, hogy otthonában valami igazán különleges változtatást vigyen véghez, vagy most költözött új lakásba, ahol egyedi és különleges lakásbelsőt szeretne kialakítani? Ha referenciáinkat végigböngészi, láthatja, hogy nem túlzás, ha azt mondjuk, bőr falburkolattal stílust, a megszokottól eltérő kialakítást és személyre szabott enteriőrt nyer bármely helyiségében.

A falak díszítése nem új keletű dolog, ám elgondolkodtató kihívás, hiszen rengeteg megoldás közül lehet válogatni. Amikor alternatív lehetőségeket keres a megszokott falfestés-tapétázás mellett, érdemes nem csak a faldekorációk árát szemügyre venni, hanem azt is figyelemmel kísérni, hogy mely kellékekkel érhető el hosszú távon egyedi hatást. Az egyre divatosabb és népszerűbb, egyedülálló, könnyen tisztítható bőr falburkolatok többféleképpen is igénybe vehetők. Használhatja az előszobában, hálószobák ágyvégeiben, de bármely helyiségben kialakítható a segítségével különleges dekorációt. A bőr falburkolat akár a gyerekszobában is tökéletesen funkcionálhat, falvédőként. A személyesség sem csak frázis, hiszen festhető 3D falpaneljeinken családi fotó, kedvenc festmény, művészeti alkotás, stílus is megjelentethető ízlés szerint. Egyedül a megrendelőn múlik, mekkora méretben, milyen színben és formában szeretné feldobni vele otthonát, így örökre búcsút intve az egyhangúságnak.

Újdonságokkal, kifogástalan minőségű bőr falburkolatokkal várjuk falpanelekkel foglalkozó webáruházunkban. Egyedülálló lehetőséget biztosítunk az Ön számára is, ha igazán különleges módon szeretné megoldani a falburkolást, otthona bármely részében. Nem szükséges tovább keresgélnie, a faldekorációk árait hasonlítgatnia. Mintáink sokaságából válogathat, kérése esetén pedig egyedi bőr falburkolat nyomtatását is vállaljuk. Az érdeklődés megnövekedésének köszönhetően folyamatosan fejlesztünk, igyekszünk maximálisan megfelelni leendő vásárlóink igényeinek. Tekintse meg internetes oldalunkat, a www.kerma.hu –t, ahol részletesen informálódhat a tőlünk beszerezhető bőr falburkolatról, és számos más, egyedi kivitelezésű termékünkről!

Feledkezzen meg a hosszadalmas, mindenütt megszokott falfestésről, tapétázásról! Alakítsa ki háza belső terét modern elvek szerint, elképzelései alapján kiválasztott bőr falburkolattal! Hívjon minket bátran a 06-52-792949 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kerma.hu –ra!