=

Programok

Éjszakai fürdés Káposztásmegyeren

Az éjszakai fürdés az óta lett nagy sláger, mióta az Aquaworld Ramada ezt feltalálta. Ez a rendezvény időről időre megismétlődik és egy nagyon jó hangulatú zenés táncos mulatságot hoz el a káposztásmegyeri élményfürdőbe.

A leghamarabbi éjszakai fürdésre június 8-án kerül sor, amely most egy sokak által várva várt esemény alkalmából kerül megrendezésre: School leaving Splash Night éjszakai fürdő Party néven. Ami a hangulatot biztosítja Budapest legnagyobb fedett élménykomplexumában az éjszakai fürdés ideje alatt:

  • koktél különlegességek
  • forró batucada show
  • fényshow
  • Dj Whiteboy

Éjszakai fürdésAz éjszakai fürdés rendezvényre jegyek kaphatók az Aquaworld Ramada-ban péntek délután 4-ig 2990 forintos áron, viszont ha online rendelnek jegyet, akkor csak 2490 forintba kerül a belépés. Aki szeretne ide ellátogatni, annak ajánlatos előre jegyet váltani, ugyanis rendszeresen több órás sorban állásra lehet számítania helyszínen, hiszen van egy létszámlimit, melyet biztonsági okokból nem lehet túllépni és csak akkor lehet bejutni, ha már teltház van, ha néhányan kijönnek. Az éjszakai fürdésre a belépőjegy tartalmazza az összes élménymedence használatát a hullámmedencétől, jacuzzi-n át a sodrófolyosóig és természetesen a 11 óriáscsúszdát.

Az éjszakai fürdés helyszínének megközelítése több módon is lehetséges, egyrészt tömegközlekedéssel a 30-as buszok segítségével az Íves út megállónál történő leszállással és egy 15 perces sétával, ezen kívül autóval, mert nagy parkoló tér áll az így érkezők rendelkezésére, valamint ingyenes partybuszok is közlekednek az éjszakai fürdés helyszínére, melyek a Nyugtai térről indulnak és oda is visznek vissza. Az ingyenes busz a Nyugatinál a BKV buszmegállóban, az Árpád hídnál a Váci úton lévő buszmegállóban, valamint Újpest városkapunál (Váci úti buszöböl) áll meg.

Indulás – Nyugatitól

21:00, 22:00, 23:00 és 24:00

Indulás – Aquaworld-től

01:30, 02:30 és 03:30

 

Címkék: , , ,