=

Karrier

Elbeszélnek egymás mellett könyvelőjével? Keressen új szakembert!

Ahhoz, hogy egy vállalkozás törvényesen, a jogszabályoknak megfelelően működhessen, és nem utolsó sorban a pénzügyei is rendben legyenek, tapasztalt könyvelőre van szüksége a cégnek, akinek a legfőbb célja, hogy megalapozza a vállalkozás sikerét. Mivel a könyvelő főként az anyagi elszámolásokkal foglalkozik, közte és a cég tulajdonosa között a bizalomnak is ki kell alakulnia, ezért sajnos nehéz kizárni az emberi tényezőket ebből a szempontból. Így pedig előbukkanhatnak olyan ellentétek, amelyek konfliktushoz vezethetnek, e helyzet pedig értelemszerűen romboló hatással van a munkára!

Talán sejthető, hogy ha könyvelőjével nem ápol igazán jó viszonyt, a munka helyett előbb vagy utóbb emberi tényezők ütköznek ki és a lényegi dolgok, mint például a határidők betartása, ügyintézések eltörpülnek a konfliktusok mellett, ez a szituáció pedig nemcsak a vállalkozónak okozhat kellemetlen perceket, hanem a könyvelőnek is, hiszen a határidőkből történő kifutásért a könyvelő felel!

A másik gyakori probléma, hogy ha könyvelőjével elbeszélnek egymás mellett, ugyanis valószínű, hogy nem egy a céljuk, ez pedig szintén nem túl előnyös a vállalkozás sikerének szempontjából.

Legyen szó előbbi vagy utóbbi helyzetről, ha egyre többször találja magát ilyen és hasonló szituációkban könyvelőjével, a legjobb megoldás, ha szakembert vált! Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor nem szabad sokáig várni, hiszen értékes percek mennek el konfliktuskezeléssel, amit fordíthatna arra is, hogy olyan könyvelő irodát keres, ahol jól tud együttműködni a szakemberekkel!

Ha éppen új könyvelőt keres, vagy csak adótanácsadásra van szüksége, keressen fel bizalommal! Várom minden kedves leendő ügyfelemet óbudai könyvelő irodámban! További információkért keresse fel honlapomat a www.konyvelesobudan.hu webcímen, kérdés esetén pedig hívjon bátran telefonon, a 06-70-636-1002-es számon vagy írjon e-mailt a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu címre! Keresse könyvelő irodámat, ha Önnek is a bizalom az első!