=

Divat-Trend

Elegáns ruhák – hova, melyiket?

Minden nő ruhatárában szükség van elegáns ruhákra. De az elegáns ruháknak is annyi fajtája létezik, hogy egy óriási gardróbra lenne szükség, hogy rendszerezni tudjuk. Minden esemény más, mindegyikre más fajta elegáns ruha viselete az előírás.

Elegáns ruhákIgen, sok helyen kimondottan elő van írva, hogy mit viseljünk. Viszont sokszor hétköznapjaink során van szükség elegáns ruhákra. Ha valaki olyan munkahelyen dolgozik, ami megköveteli, hogy szoknya blúzba dolgozzon, akkor az elegáns ruhák a mindennapjainak részét alkotják. A baj csak az, hogy az elegáns ruhák nem arra vannak kitalálva, tervezve, főleg az elegáns cipők, hogy egész nap abban legyünk, nem igazán kényelmes jó pár közülük.

Molett divat – ducin is csinosan!

Orvoshoz vagy más hivatalos helyekre is inkább próbálunk egy kicsit több figyelmet fordítani magunkra, az öltözködésünkre. Nem is beszélve az olyan alkalmakról, mint egy parti, esetleg egy bál, vagy más hasonló elegáns rendezvény. Ezekre a helyszínekre egyenesen kötelező az alkalomhoz illő viselet. De ekkor is olyan sok féle elegáns ruha létezik, hogy nem is tudjuk, milyet válasszunk.

Elegáns ruhákPartikra általában elegendő egy csinos koktélruha viselete, mely az elegáns ruhák közé tartozik, de még inkább mondható lazább viseletnek. Komolyabb, exkluzívabb események esetén általában koktélruha, vagy visszafogott kisestélyi ajánlott, hivatalos nagy eseményeken, mint pl. az operabál, nagyestélyi a kötelező. Az öltözködési kódokat, ha kötelező érvényűek, feltüntetik és akkor annak megfelelően lehet csak belépni a rendezvényre.

 

Címkék: , , , ,