=

Divat-Trend

Elégedetlen a szemöldökével? Van megoldás!

Amikor sminkelünk, általában mindig a szemre és a szájra fektetjük a hangsúlyt, ezen arcrészeinkből próbáljuk kihozni a legtöbbet. Kevesen fordítanak elég figyelmet a szemöldökükre, pedig az ugyanolyan hangsúlyos és fontos része az arcunknak, mint a szem és a száj. Egy szerencsétlenül kiszedett, aszimmetrikus, vagy éppen túlburjánzó szemöldök sokat vonhat le a szépségünkből.

A szemöldökünket nem mi választjuk, hiába szeretnénk ívesebbet, dúsabbat vagy keskenyebbet, ám a kozmetika segítségével ma már nagyon sokat tudunk azért tenni, hogy szemöldökünket a kívánt formára igazíthassuk. A szemöldöktetoválást még ma is sokan a látványosan festett, sötét szemöldökökkel kötik össze, pedig erről szó sincs. Szemöldöktetoválást több technikával is lehet készíteni, létezik satírozott és szálazott technika is. A satírozott szemöldöktetoválás púderezett hatást ad szemöldökünknek, az pedig az ügyfél döntése, hogy természetes hatást nyújtó lágy satírt szeretne, vagy inkább karakánabb, sötét szemöldökre vágyik.

A szálazós technikával készült szemöldöktetoválás nyújtja a legtermészetesebb hatást. Akik dús szemöldökkel születtek, azoknak viszonylag könnyebb a dolguk, hiszen némi odafigyeléssel bármikor olyanra tudják alakítani a szemöldöküket, amilyenre vágynak, akiknek viszont ritkás, esetleg aránytalan a szemöldökük, azoknak igazi megváltást jelenthet a szálazós szemöldöktetoválás. Ahogy a nevéből is következtetni lehet, a szálazós technika során a sminktetováló mester egyenként viszi fel a szálakat a szemöldökre. Ennek a technikának köszönhetően nem probléma többé a ritka szemöldök! Elkészülte után gyönyörködhetünk hibátlan szemöldökünkben, amelyen ráadásul nem is látszik, hogy valójában tetoválva van!

Nagyon fontos, hogy profi szakembert válasszunk a sminktetoválásunk elkészítéséhez! Ha Ön is szeretne minőségi sminktetoválást csináltatni, válasszon minket! Szolgáltatásainkat és referenciánkat a www.sminktetovalas-miskolc.hu weboldalon tudja megtekinteni!

Kérdés esetén hívjon minket a 06/20-477-9999-es telefonszámon, illetve keressen fel minket személyesen a miskolci üzletünkben, a Széchenyi utca 48-as szám alatt.

Várjuk szeretettel!