=

Lélek

Éljen stressz-mentesen a kineziológia segítségével!

Számtalan vizsgálaton eset márt át, és több gyógymódszert is kipróbált, de még mindig nem sikerült kiderítenie betegsége forrását? A kiegyensúlyozott, boldog élethez nélkülözhetetlen a félelmeink legyőzése és a stressz megelőzése, vagy ha már jelen van, akkor mielőbbi megszüntetése. Egy szakképzett kineziológus segíthet mindezek megoldásában!

Nagyon sokan küszködünk különböző  jellegű problémákkal, ami lehet lelki vagy fizikai is, és gyakran előfordul, hogy nem ott gyökerezik az ok, amit először feltételeztünk, hanem valahol teljesen máshol. Félelmeink miatt képesek vagyunk megbetegíteni lelkünket, és ebből kifolyólag testi tüneteket is észlelhetünk egy idő után. Fontos, hogy feldolgozzuk a bennünket ért negatív hatásokat, hiszen ezek rendkívül nagymértékben károsíthatják egészségünket.

Izmainknak mindehhez jelentős köze van – kihasználhatjuk az agy és az izmok közötti kommunikációt, így előhozhatunk olyan megtörtént eseményeket, amelyek elraktározódtak tudatalattinkban, és azóta is negatívan befolyásolják életünket. A kineziológia nagyszerű módszerével rálelhetünk az eddig rejtett információkra, ami után pozitív irányban változhat meg az életünk.

A kineziológia az alábbi pozitív változásokat eredményezheti:

–          Feloldja, eltávolítja a negatív stresszt.

–          Elősegíti az öngyógyítás mechanizmusát.

–          Változást eredményez, méghozzá pozitív irányban.

–          Felszabadít a múlt negatív hatása alól.

–          Segít az önmegismerésben.

Ahhoz, hogy a múltbeli hatások nyomásától megszabaduljon, tudnia kell, mik azok az események, amik miatt élete ilyen irányt vett. A www.vitabalance.hu weboldalunkon alapos tájékoztatást nyújtunk a kineziológia kezelésével kapcsolatban, valamint más terápiákról is olvashat. Ne feledje: legfontosabb az egészségünk, és ennek érdekében minden tőlünk telhetőt szükséges megtenni!

Érjen el szembetűnő változást életében, szabaduljon meg a stressztől és éljen kiegyensúlyozottan, hiszen így minden téren sokkal sikeresebb lehet! Várjuk érdeklődését a 06-30/670-8999-es telefonszámunkon, valamint az edina.kezi@vitabalance.hu e-mail címünkön.