=

Otthon-Lakberendezés

Élő növények akváriumba a mű helyett – ez a feng shui tanítása

Lakásunkban, otthonunkban nagyon fontos, hogy sok növény legyen, hisz tisztítják a levegőt és az ember közérzetének is jót tesznek. A feng shui is javasolja növények tartását a lakában, pozitív energia és az élet megtestesítője.

Növények akváriumba De az élet más formában is megnyilvánulhat lakásunkban, például egy szép akvárium formájában, és benne különleges kis vízi élőlények és növények által. A víz alatt is fontos az oxigén és még jól is mutat, ha növények akváriumban is vannak. Növények akváriumban lehetnek élők is és mű növények is, de a feng shui mindenképp az élő növények akváriumba tételét javasolja, mert az élettelen tárgyak nem jó energiát sugároznak.

És még néhány feng shui jó tanács

Növények akváriumba sok féleképp kerülhetnek. Például egy kirándulás során bátran szedjünk a patakok növényzetéből, vagy tavak növényei közül is választhatunk. De vásárolhatunk is olyan boltokban, ahol mindenféle akváriummal kapcsolatos dolog van, ott biztos vannak növények akváriumba.

Ahol kaphatók növények akváriumba, ott valószínűleg elég nagy is lesz a választék és egyes akvarisztikai boltokban még külföldről származó növények is kaphatók akváriumba valamint ápolási tanácsokat is kaphatunk.

Például a Jávai moha növények akváriumba nagyon jó dekorációs elemek, megtapadnak szinte minden felületen és remek búvóhelyül szolgálnak kisebb halak számára.

A Karolinai tündérhínár növények akváriumban elterjedtek, érdekes kinézetének és könnyű tarthatóságának köszönheti.

A Wendt vízi kehely növények akváriumban kis méretük miatt ideálisak, még kezdőknek is. Gyorsan növekedésnek indul, nem kényes. A kemény vizet jobban kedveli.

Növények akváriumba A Gömbmoha érdekes formájával kedvelt dekorációs növények akváriumban. A természetben hullámok görgetik az algacsomókat az aljzaton, így keletkezik jellegzetes gömbformájuk. Akváriumi körülmények között rendszeresen formálni-tömöríteni kell, hogy megőrizze alakját. A kristálytiszta vizet kedveli. Ha nagyméretűre nő meg, egyszerűen ketté kell vágni, és újra gömb alakúvá gyúrni.

Válassza eleinte az egyszerű és a könnyen kezelhető növények akváriumba telepítését, ez jót tesz a feng shui tanításai szerint és az Ön szemét is gyönyörködteti.

Címkék: , , , , ,