=

Otthon-Lakberendezés

Előszobabútorai legyenek esztétikusak és praktikusak!

Otthona kialakításának lépései között megtalálható az előszoba is, aminek berendezésére ugyan úgy nagy hangsúlyt fektet, mint a többi helyiségére? Legjobb, ha a szükséges méretre szabott, egyedi bútorokat igényel, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott térhez. Beépített szekrényekkel pedig előnyök sokaságát élvezheti.

Mindegyikünk lakásának elsődleges fogadótere az előszoba, ahol tárolni szükséges minden olyan kiegészítőt, amit nem viszünk magunkkal a többi helyiségbe. A kint használt cipők, hidegebb idő esetén a kabátok, esős napokon az esernyők olyan kellékek, amelyeknek helyet kell adnunk az előszobában. Gondoljunk arra is, hogy érkezhetnek hozzánk többen, és ilyenkor nagyobb tárolási felületet igénylünk. Lehetőségünk van egyedi bútorokat rendelni, amiken különféle polcok alakíthatóak ki, helyet biztosítva mindenünknek. Egyáltalán nem rossz ötlet, ha beépített szekrényt rendelünk, ugyanis a méretét előre megszabhatjuk, és igazán praktikus, emellett esztétikus megjelenést kölcsönöz az előtérnek. A színeket, mintákat célszerű a járólaphoz, a fal színéhez igazítva kiválasztani. Tükröt is tehetünk a szekrényajtók valamelyikére, vagy esetleg különállóan felszerelve, ezzel még hangulatosabbá alakítva a légteret.

Előszobájának, és más helyiségeinek berendezése céljából az In-Pulse Design Kft. munkatársaiként készséggel állunk rendelkezésére. Egyedi bútorok kivitelezését vállaljuk minőségi anyagokat felhasználva, legyen szó beépített szekrényekről, vagy más jellegű termékekről. A www.inpulse.hu weboldalunkon részletes leírással igyekszünk minél több segítséget nyújtani, ezért hasznos információkért érdemes időt szánnia az áttekintésre.

Alakítsa ki előszobáját úgy, hogy az egyedi bútorok teljes mértékben igényeinek megfelelőek legyenek, helyet biztosítva minden kellék számára! Döntsön a minőségi lakberendezés mellett, beépített szekrényeket is alkalmazva, hozzáférhető áron! Forduljon hozzánk tanácsért bizalommal a 06-20-4439777 –es telefonszámunkat hívva, vagy üzenetet küldve az info@inpulse.hu e-mail címünkre.