=

Lélek

Előző életek

Az előző élet teóriájában sokan hisznek, sokan nem, viszont azt el kell ismerni, hogy mindenki járt már úgy, hogy amikor találkozott valakivel, akkor az az illető már az első pillantásra szimpatikus lett, vagy éppen az illető taszította. Ezt sok ezotériával foglalkozó úgy értékeli, hogy minden egyes találkozás egy karmikus törvényszerűség, a két adott embernek még befejezetlen dolga van egymással kapcsolatban.

Előző életAkik hisznek az előző életben, azt mondják, hogy az élet örök és elpusztíthatatlan, a lélek pedig halhatatlan. Vagyis a lélek a halál után újraszületik, és életről életre különböző sorsokat él meg. Azt is vallják, hogy hogy bármilyen jót vagy rosszat is teszünk életünk folyamán, azt előbb-utóbb visszakapjuk valamilyen formában. Ebben persze hihet akárki, nem kell feltétlenül ezoterikus érdeklődésűnek lennie.

Sokan a lelki társukat is így találják meg!

Előző élet

 

Nyitott kultúrákban szülők arról számolnak be, hogy gyermekeik gyakran közvetlenül emlékeznek előző életük eseményeire, ők még sok mindent nem felejtettek el. Mihelyt gügyögni kezdenek, megpróbálják elmondani születés előtti élményeiket csekély szókincsükkel, melyet nyugati kultúrákban fantáziálásnak tartanak. 

Akik hisznek az effajta dolgokban, azt állítják, hogy a karmikus terheket mindenki cipeli magával egyik életből a másikba. Ha valaki kíváncsi az ilyen dolgokra, érdeklődik, ma már nagyon sok helyre fordulhat, elmehet, ahol segítenek neki feltárni előző életét, múltját.

 

Címkék: , , ,