=

Kultúra

Élvezze újra régi zongorája nagyszerűségét!

Mindene a zene, rendelkezik saját zongorával, de nem tudja használni, mert állapota miatt már problémák adódnak vele? Nem szabad lemondania róla, hiszen napjainkban már lehetősége van szakszerű zongora felújításra, ami után újra játszhat kedvencén.

 

A zene élményét írásba foglalni igen nehéz. Olyan speciális része a valóságnak, amit megélhetünk, nagyszerűen érezhetjük magunkat tőle, de írott megfogalmazásban nem lehet teljes mértékben átadni a tapasztaltakat. A zene által közvetített érzéseket, és azokat az üzeneteket, amelyek benne rejlenek, mindenképp megélni szükséges. Ha nem csak hallgatni, de saját magunk játszani is szeretnénk, lehetőségünk van kiválasztani azt a hangszert, ami a legközelebb áll szívünkhöz. A zongora az egyik legközkedveltebb eszköz, amivel kifejezhetjük magunkat, és örömünket lelhetjük benne.

 

A hangszer állapotára kiemelten kell ügyelnünk, a zongorahangolás sem elhanyagolható bizonyos időközönként. Szerencsések vagyunk, ha otthonunkban rendelkezésünkre áll egy régi darab, hiszen igazán értékes és fontos lehet számunkra. Amennyiben nem tudjuk használni, mert különféle gondok adódnak a működésével, célszerű szakember segítségét igényelnünk, és a zongora felújítása mellett döntenünk.

 

Zongora- és bútorrestaurálással foglalkozó vállalkozásunk segítségével új életet kaphat zongorája, de akár más, az Ön számára kedves bútordarabok is, hiszen zongora felújítással, valamint bútor restaurálással is foglalkozunk. Tudjuk, hogy egy-egy régi hangszer milyen jelentős mértékben szolgál kifejezőeszközként, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiváló állapotba hozzuk. Zongorahangolás esetén is rendelkezésére állunk. Kedvező árakon vállaljuk a javítást, a zongorahangolást, és nálunk akár vásárolni is tud. A www.juhasz-zongora-butorrestauralas.hu honlapunkon részletesen informálódhat vállalkozásunkról, valamint betekintést nyerhet a zongorák világába, amellyel kapcsolatban hosszan írtunk.

 

Használja újra örömmel, és gond nélkül régi zongoráját! Döntsön zongorája felújítása mellett, és ennek ügyében vegye igénybe hozzáértő szakembereink munkáját! Szívesen adunk választ felmerülő kérdéseire, ha hív bennünket a 06-46-508924–es telefonszámunkon, vagy üzen nekünk a juandris@freemail.hu e-mail címünkre!