=

Karrier

Emblémázható karácsonyi finomságok

Közeledik a karácsony, amit szinte mindenki nagy szeretettel vár. Ebből az alkalomból nem csak családjára és barátaira érdemes gondolnia, csodaszép és akár finom ajándékokkal lepheti meg munkatársait, partnereit is! A korszerű lehetőségek között már olyan megoldások közül válogathat, melyek igazán egyedi meglepetésként szolgálhatnak, kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül mindenkinek megtalálhatja az ideális ajándékot.

Magánemberként családtagjai számára, bármilyen vállalkozás vezetőjeként pedig kollégái részére is kérdés lehet, hogy milyen új meglepetéssel rukkoljon elő karácsonyra. Karácsonyi céges ajándékként mindenképp érdemes valamilyen emblémázható ötleten gondolkodni. Attól függetlenül, hogy a munkatársairól, vagy akár a cég partnereiről van szó, kiváló megoldás lehet a reklámédesség választása. Lehet egy-egy kisebb darabot kiosztani, de ajándékcsomag mellett is dönthet. Több szolgáltató nyújt lehetőséget szebbnél szebb ajándékok elkészítésére, emblémáztatással együtt. Az emblémázott finomságok igazán nagy örömet okozhatnak, és nem kerülnek megszokott reklámajándékként a polcok mélyére. Emlékezetes, kedves, és személyes meglepetésként adhatók oda.

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. munkatársaiként teljes mértékben figyelembe vesszük céges ajándékokkal kapcsolatos egyéni elképzeléseit. Ezeket precíz munkát végezve teljesítjük minimális időn belül. Modern technológiát alkalmazva egyedi és különleges ajándékokat kínálunk. Karácsonyi meglepetés ötleteink között megtalálja a kézműves mézeskalácsokat, az emblémázható szaloncukrokat, és más finomságokat is.

Ajándékozza meg kollégáit emblémázott karácsonyi finomságokkal a szeretet ünnepén! Amennyiben nálunk készítteti el ezeket az egyedi ajándékokat, biztos lehet a minőségi, magas színvonalú termékekben. Felmerülő kérdéseivel, reklámajándékokkal kapcsolatos egyedi igényeivel bátran keresse fel munkatársainkat a +36/1-410-26-72-es telefonszámon, vagy a dual@dualreklam.hu e-mail címen!

Címkék: , ,