=

Egyéb

Emblémázza könnyedén a nehezen nyomtatható felületeket is transzfernyomással!

Már van néhány ötlete termékei logóval vagy más grafikával történő nyomtatására, azonban nem biztos benne, hogy sikerülne? Nem kell aggódnia emiatt, ugyanis a korszerű technológiák közül kiemelkedő transzfernyomással könnyedén megvalósíthatja terveit.

A különféle termékek nyomtatásában vannak olyan esetek, amikor nem kaphatjuk meg tökéletesen azt az eredményt, amire várunk, kivétel, ha a transzfernyomást alkalmazzuk. A hozzáértő szakemberek igényeink szerint teljesítik a rájuk bízott teendőket. Az aprólékos grafikákat is ragyogó színekben, magas felbontásban láthatjuk viszont az adott eszközökön. A transzfernyomás hatékonysága abban rejlik, hogy nem közvetlenül az anyagra történik a nyomtatás, hanem plusz lépések közbeiktatásával, a szitázás alkalmazásával valósul meg. A festékek szilikonpapírra lesznek nyomtatva, majd ha megszáradt, nyomás alatt transzferálható a textilre vagy más anyagra. Sima vagy érdes felületen is kiváló eredményt érhetünk el, ezért megéri a transzfernyomás mellett döntenünk. Érdemes minél többet megtudnunk erről a technikáról, hiszen számos alkalom adódhat, amikor szükségünk lesz rá.

Ragyogó nyomatot adó technológiával vállaljuk a nehezen nyomtatható felületek emblémázását! Bármilyen típusú tárgy esetén megvalósítjuk a transzfernyomást, hiszen ezzel a technikával minden felületre nyomtatható minta. Egyedi árajánlatot készítünk és kedvezményekkel várja cégünk, a Step Kft.! A legújabb berendezések használatával, és hozzáértő, gyakorlott szakemberek munkájával biztosítjuk színvonalas szolgáltatásunkat. Informálódjon részletesen a transzfernyomás módszeréről és tevékenységeinkről a www.stepkft.hu internetes oldalunkon!

Találja meg nálunk az ideális technológiát, jusson hozzá egyszerűen az emblémával ellátott, magas minőségű tárgyakhoz! Megrendelése esetén és felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-94-345-234-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@stepkft.hu e-mail címünkre!