=

Életmód

Esküvő a Hotel Villa Kordában!

A tavasz újra közeleg, a zord télnek ismét vége lesz, még ha sokszor úgy is tűnik, hogy örökké tart. De ismét ki fog zöldülni a világ, napfénybe borul minden és a tavasz elhozza a jó idővel együtt az újabb esküvő szezon kezdetét is. Nincs is csodásabb egy tavaszi vagy nyári esküvőnél, amikor a világ is azt harsogja, hogy az élet tele van szépséggel és bizakodással. Nem véletlen, hogy olyan sokan választják ezt az időszakot arra, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak.

A Hotel Villa Korda minden házasulandó pár számára felkínálja gyönyörű különtermét a szertartás és a lakodalom helyszíneként. Mit kínál budapesti hotelünk azoknak, akik úgy döntenek, hogy minket választanak a nagy napra?

Először is gyönyörű zöld környezetet és nyugodt helyszínt, amihez még csak a fővárost sem kell elhagyni. A budai hegyek között is megtalálhatja azt a temészetközeli, békés hangulatot, ami a vidéki terek sajátja. Budapesti hotelünkben nyugodt, csendes zöldövezetben, mégis exkluzív környezetben tarthatja meg az esküvőt, és teheti felejthetetlenné a szerelmével közös életének első napját!

Budapesti hotelünk különterme 80 nm alapterületű, körülbelül 60 fő kényelmes befogadására alkalmas. Az esküvői szertartáshoz ideális lehet vagy egy meghittebb, szűk körben tartott lakodalomhoz is érdemes vele tervezni. A különteremhez bárpult is tartozik, valamint minikonyha, az ünneplés végeztével pedig a vendégek nyugovóra térhetnek a hotel minden kényelemmel felszerelt szobáiban.

A www.villakorda.hu weboldalunkon megtekintheti, mit kínál budapesti hotelünk, és akár már most megteheti foglalását! Tájékozódjon honlapunkon, ismerje meg szolgáltatásaink részleteit és nézzen körül galériánkban! Ne tétovázzon túl sokat, hanem vegye fel velünk minél hamarabb a kapcsolatot, tartsa rendezvényt exkluzív környezetben! Bátran keressen minket elérhetőségeinken, hívjon minket a +36-1-325-9123-as telefonszámon vagy írjon a korda@t-online.hu e-mail címre, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!