=

Életmód

Esküvő a Hotel Villa Kordában!

A tavasz újra közeleg, a zord télnek ismét vége lesz, még ha sokszor úgy is tűnik, hogy örökké tart. De ismét ki fog zöldülni a világ, napfénybe borul minden és a tavasz elhozza a jó idővel együtt az újabb esküvő szezon kezdetét is. Nincs is csodásabb egy tavaszi vagy nyári esküvőnél, amikor a világ is azt harsogja, hogy az élet tele van szépséggel és bizakodással. Nem véletlen, hogy olyan sokan választják ezt az időszakot arra, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak. Sokkal több lehetőség nyílik egy esküvő megtervezésére, hiszen akár a szabadban is lehet ünnepelni, egy virágzó kertben, a csillagos ég alatt, meleg nyári éjszakán.

A Hotel Villa Korda minden házasulandó pár számára felkínálja gyönyörű külön termét, de akár a hotelhez tartozó kertet is a szertartás és a lakodalom helyszíneként. Mit kínál budapesti hotelünk, azoknak, akik úgy döntenek, hogy minket választanak az esküvő helyszíneként?

Először is gyönyörű zöld környezet, békés és nyugodt helyszínt, amihez még csak a fővárost sem kell lehagyni. A budai hegyek között is megtalálhatja azt a temészetközeli, békés helyszínt, ami a vidéki terek sajátja. Budapesti hotelünkben nyugodt, csendes zöldövezetben, mégis exkluzív környezetben tarthatja meg az esküvőt, és teheti felejthetetlenné a szerelmével közös életének első napját!

Budapesti hotelünk különterme 80 nm alapterületű, körülbelül 60 fő kényelmes befogadására alkalmas. Az esküvői szertartáshoz ideális lehet vagy egy meghittebb, szűk körben tartott lakodalomhoz is érdemes vele tervezni. A különteremhez bárpult is tartozik, valamint minikonyha. A kertben sátrat, illetve emelvényt is fel lehet állítani, itt ünnepelhetnek majd a vendégek, az esküvő végén pedig nyugovóra térhetnek a hotel minden kényelemmel felszerelt szobáiban.

A www.villakorda.hu weboldalunkon megtekintheti, mint kínál budapesti hotelünk és már most megteheti foglalását! Ne tétovázzon túl sokat, hanem vegye fel velünk minél hamarabb a kapcsolatot, tartsa a rendezvényt exkluzív környezetben! Hívjon minket a +36-1-325-9123-as telefonszámon vagy írjon a korda@t-online.hu e-mail címre!