=

Otthon-Lakberendezés

Esküvői képek vászonra álmodva!

Az élet tele van szebbnél-szebb, emlékezetesebbnél emlékezetesebb pillanatokkal, amiket mindannyian szeretünk megtartani. Amellett, hogy elraktározzuk őket az emlékeink közé, lehetőségünk van kézzel fogható és látható módon is megtartani őket fényképek formájában! Születésnapok, diplomaosztók, évfordulók, na és persze esküvők. Az esküvő egyike azoknak az eseményeknek, amikről kötelező fényképet készíteni!

Ahelyett, hogy a kész fényképeket albumba helyezné, vagy elmentené egy memóriakártyára, adjon neki új formát, és készíttessen belőle vászonképet! Az esküvői képek megérdemelnek egy kiemelt helyet az otthonában, de ahelyett, hogy a megszokott módon keretbe helyezné őket, és odaállítaná a komód tetejére a többi családi fotó közé, tegyen másként! Szánjon az esküvői fotóknak olyan díszhelyet, amilyet megérdemelnek! Csavarjon egy kicsit a dolgon, és tegye az esküvői képet a falra vászonkép formájában!

A vászonképek olyan egyedi formában segítenek a családi fotókat bemutatni, ami garantáltan különlegessé teszi a nappalit, vagy a hálószobát, akárhová szánja is őket! Az esküvői fotókat különleges vászonképekké változtatjuk, amelyeknek az anyaga, a mérete, de akár a formája is egyedi lehet! Ma már nem csak arra van lehetőség, hogy egy képre kerüljön a fénykép, de arra is, hogy több kis kép alkosson egy egészet, így az elrendezés újszerű, izgalmas és látványos, cseppet sem szokványos faldíszítést tesz lehetővé!

A www.vaszonkepszalon.hu weboldalon pontosan ilyen egyedi vászonképeket készítünk, mivel az a célunk, hogy minden otthonba egy kis különlegességet csempésszünk! Az Ön által kiválasztott fotót egyeztetést követően készítjük el, a vászonképet az Ön jóváhagyásával kivitelezzük, korrigáljuk! Ügyelünk minden részletre, és minden egyes alkalommal a tökéletes minőségre törekszünk! Örökíttesse meg legkedvesebb képeit vásznon is, és rendelje meg saját vászonképeit! Megadott elérhetőségeinken azonnal felveheti velünk a kapcsolatot, és megrendelheti vászonképét! Hívja a 06-70-387-5747-es számot, vagy írjon az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címre!