=

Programok

Esküvői meghívó gyorsan és személyre szabottan!

Az esküvő közeledtével rengeteg részletre kell odafigyelnünk. A helyszín, a catering, a ruha, a dekoráció megválasztása mind-mind nagy figyelmet és sok energiát igénylő feladat. Ilyenkor néha eltörpül az esküvői meghívó kiválasztásának fontossága, pedig érdemes ennek is figyelmet szentelnünk, hiszen a meghívónak kiemelt szerepe van: tájékoztatja szeretteinket a nagy napról. A meghívottak számára ez lesz az első emlék az esküvőnkről, és a legkézzelfoghatóbb is, melyet később is őrizni fognak otthonukban. Ám az is fontos, hogy a meghívó tökéletes összhangban legyen az egyéb esküvőn megjelenő dekorációval is, hiszen a harmonikus összkép kulcsfontosságú egy ilyen rendezvényen.

Pontosan ezért van jelentősége annak, hogy milyen esküvői meghívót választunk. Mindenki egyediségre és minőségre vágyik, ám ezt nem mindenhol kaphatjuk meg. Emellett az is probléma, hogy az esküvő közeledtével a szervezés egyre nehezebbé válik, és sokszor nehéz időt szakítani az esküvői meghívók intézésére is. Ám szerencsére nem lehetetlen olyan céget találni, ahol rugalmasan kezelik igényeinket, és ügyelnek a minőségre.

Cégünknél, az Amarénél vállaljuk az esküvői meghívók és egyéb kiegészítők minőségi elkészítését, így ha minket választ, nem kell többé aggódnia a meghívók miatt. Mivel számunkra a legfontosabb az ügyfél boldogsága, ezért kifejezetten rugalmas munkabeosztással dolgozunk, akár az esti órákban is fogadunk ügyfeleket. Megértjük, hogy az esküvői hajrában nehéz napközben felszabadítani pár órát, ezért ügyfeleink akkor jöhetnek hozzánk, amikor számukra is alkalmas. Az esküvői meghívó rendelését egy személyes találkozó előzi meg, ahol ügyfeleink megtekinthetik kollekciónkat, és feltehetik kérdéseiket. Ha az érdeklődő nem tud részt venni a személyes találkozón, akkor igényelhet mintapéldányt is, amit postán küldünk ki neki.

Amennyiben szeretne megbízható helyről rendelni esküvői meghívókat, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.amare.hu webcímre, és tekintse meg meghívóink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-289 5610-es telefonszámon, illetve az amare@amare.hu e-mail címen!