=

Divat-Trend

Esküvői szállítás busszal?

Manapság egyre nagyobb divat lett a külföldi, vagy távolabbi hazai városban tartott helyszínre szervezni az esküvőt. Ám megeshet, hogy a kiválasztott hely nem rendelkezik olyan adottságokkal, amilyet mi megálmodtunk esküvőnkre. Van, aki szebb kilátásra vágyik, de lehet a kívánt téma, hangulat falusias, vagy éppen főúri is, akár egy palota udvarán. Hogy beteljesítsük álmainkat, bizony megesik, hogy a helyszínt csak hosszabb utazással lehet elérni. Olykor az egész család, vagy vendégsereg utaztatását meg kell oldani.

Mi ilyenkor a teendő?
Figyelembe kell venni a helyszín elhelyezkedését, milyen messze esik saját városunktól, mik az utazási lehetőségek. Meg kell fontolni, milyen közlekedési eszközt szeretnénk választani a nagy napon. Vonat, autó, esetleg repülő? A leginkább kényelmes és biztonságos megoldást azonban sok esetben a buszos utazás jelenti. A busz közel sem olyan drága, mint egy repülő, és biztonságosabb, kényelmesebb, mint az autó. Sőt, egyszerre több vendéget is elszállíthatunk vele, és ők már a buszban megkezdhetik a hangolódást az esküvőre.

A buszos utazás ilyen esetekben azért is megfelelő választás, mert a távoli rokonság egyes esetekben ritkábban találkozik, az utazás tehát ideális alkaloma barátkozásra, ismerkedésre, és megvitatni a legújabb történéseket. A közös utazásnak tehát közösségformáló ereje van, így az utazás ideje is hasznosan telik, a násznép összecsiszolódik.

A busszal való szállítás tehát, amellett hogy hatékony és gyors, a vendégség szórakozását is szolgálja. Ennek érdekében a SilberTrans Kft. kész megoldani Önnek az esküvői szállítást! Válogathat kisbuszaink, vagy nagyobb buszaink közül attól függően, mekkora a vendégsereg mérete. Mi biztonságot és kényelmet kínálunk mindenki számára. Keressen minket a www.silbertrans.hu oldalunkon, vagy kérjen ajánlatot az info@silbertrans.hu e-mail címünkön! Ügyvezetőnk, Schwalm Zoltán (+36 20 911 32 25) kész Önnek segíteni bármilyen kérdést illetően, vagy hívja bizalommal Keszthelyi Szabinát a +36 30 694 32 32-es telefonszámon!

Ne féljen megvalósítani álmait csupán azért, mert álmai helyszíne nem a szomszédban van! Ne aggódjon a vendégek szállítása miatt, mi azért vagyunk, hogy levegyük Önről a terhet a nagy napon is!