=

Otthon-Lakberendezés

Esztétikus megjelenés Mystic bútorszövettel

Ön számára is fontos, hogy bútorai nyugalmat sugározzanak, harmóniában legyenek a berendezési tárgyakkal, valamint hosszú időn keresztül helyt álljanak a folyamatos használat során? Ha a válasz „Igen!”, érdemes olyan bútorszövet mellett döntenie, ami nem csak csodaszép külsőt biztosít, hanem erős ellenálló képességgel is rendelkezik, hiszen a rendszeres igénybevétel során a bútorszövetek felülete károsodhat.

Az otthonunkat kényelmessé tevő bútorok több célt szolgálnak. Lehetővé teszik a pihenést, valamint jelentős részt képeznek a dekorációt illetően is. Egy jól megválasztott bútornak illeszkednie kell a környezetében lévő más berendezési tárgyak színeihez, stílusához, és persze a lakás kialakításához is.
A bútorok az állandó igénybevételtől folyamatosan használódnak, így egyáltalán nem mindegy, milyen anyagból készülnek, és hogy mennyire időtállóak. Léteznek olyan bútorszövetek, amelyek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, és napjainkban már könnyen hozzájuthatunk olyan anyaghoz, ami jól bírja a külső hatásokat a használat során.
A Mystic bútorszövet a vízzel tisztítható bútorszövetek táborát erősíti, ugyanúgy, mint ahogy a bizonyos, és talán már jól ismert Aqua Clean bútorszövet – felületük szennytaszító, és vízzel könnyel eltávolíthatóak róluk a foltok.

Számos érv szól amellett, amiért érdemes lehet a Mystic bútorszövet mellett döntenie. Ezek közül pár:

–          Jelentős kopásállóság.

–          Nagy színválaszték.

–          Időtállóság.

–          Praktikusság.

–          Különösen egyszerűen tisztíthatóság.

A www.argokarpit.hu weboldal Önnek való, ha olyan kárpitos üzletet keres, ahol megbecsülik Önt és bútorait is, ahol odafigyelnek a kéréseire és az igényeire, és ahol a minőség számít igazán! Mi igyekszünk mindig tökéletes munkát végezni, és kivitelezésben, restaurálásban és tanácsadásban egyaránt a segítségére lenni. Rendkívül rugalmasak vagyunk a kivitelezést tekintve, legyen szó Mystic, vagy Aqua Clean bútorszövet vásárlásáról – ránk számíthat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@argokarpit.hu e-mail címen, vagy a 06-70/566-7374-es telefonszámon!

Címkék: , ,