=

Wellness

Év végi feltöltődés sóterápiával!

A sóterápia népszerűségét senki nem vitatja, kiváló és hatékony módszer a légúti betegségek kezelésére, mellyel megspórolhatjuk magunknak a különböző mellékhatásokkal járó gyógyszereket is. Ám azt talán kevesen tudják, hogy a sóterápia nem csak a légúti betegségben szenvedőknek hasznos, hiszen egyéb pozitív hatásai is vannak: csökkenti a stresszt, a hiperaktivitást és a kimerültséget. Ha szeretnénk kikapcsolódni és feltöltődni, érdemes kipróbálnunk a száraz sóterápiát!

A sóterápia a sószobákban zajlik, ahol a sófalaknak köszönhetően nagy a levegő sótartalma, mely belélegezve fejti ki fertőtlenítő, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és lazító hatásait. Immunerősítő és stresszoltó hatásait azok is élvezhetik, akiknek nincs légúti betegségük. A sóterápia nem csak a belsőnkre, hanem a külsőnkre is pozitív hatást gyakorol: felgyorsítja a bőr megújulását. Testünk méregtelenítése segít lelkünk méregtelenítésében is, hiszen az olyan mentálisan megterhelések, mint a stressz, fizikai nyomokat is hagyhatnak a testünkön. A görcsösség megszüntetése és az ellazulás a sóterápia velejárója, ezért is működik remek stresszoldóként. A sóterápia növeli az oxigénszintet a vérben, ami az agy megfelelő működése szempontjából fontos, így a relaxálás és az alvás is könnyebbé válik. Az anyagcserét is felgyorsítja, ezért a gyomorfájást is nagy eséllyel megszünteti. A stresszoldás mellett a hiperaktivitás csökkentésére is tökéletesen alkalmas a sóterápia. Nem csak a légúti betegségek kezelése miatt érdemes sószobába járni, különösen most az év végén, a szabadságokat kihasználva hasznos elmenni egy immunerősítő, relaxáló sóterápiás kezelésre!

Szeretne feltöltődni a sóterápiával? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el cégünk, a MediCrystal Kft. honlapjára, a www.fellelegezhet.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-648-75-59-es telefonszámon, illetve az info@fellelegezhet.hu e-mail címen!