=

Divat-Trend

Extrém piercingek a hétköznapokban

A testmódosításnak modern korunkban óriási kultúrája alakult ki, amely mára jelentősen különbözik az eredeti kulturális jelentéstől, sokkal inkább az aktuális divatirányzatokon belüli önkifejezésről és figyelemfelhívásról szól. A testkultuszhoz kapcsolódó lehetőségek népszerű és széles körben kedvelt kellékei a különböző piercingek, melyek megjelenési formái szinte végtelenek és csupán a képzelet szabhat határt a divatos, figyelemfelkeltő, esztétikus vagy éppen extrém testékszerek viselési lehetőségeinek.

Az extrém testékszerek

A testékszerek viselése manapság már nem számít kirívó vagy meghökkentő viseletnek a hétköznapokban, ennek ellenére létezik az extremitás fogalma a piercingek terén. Az extrém testékszereket elsősorban gyűjtőfogalomként említhetjük, mivel ebbe a kategóriába sorolható minden olyan bőrbe ültetett és szórt ékszer, amely a kivitelezés módja szerint, az elhelyezés vagy a forma és mennyiség következtében tekinthető a megszokottól kiemelkedően eltérőnek.

Néhány extrém piercing:

  • Szokatlan testrészen elhelyezett ékszerek, például a microdermalok egyes esetei, tragus piercingek, industrialok, egyes intim piercingek, corset, stb.
  • Az ékszerek túlzó mennyiségben való viselése
  • Kiemelkedő és kirívó méretek, például fültágítók esetében

Az extrém piercingek gyakran olyan testrészen helyezkednek el, amely zavaró is lehet a mindennapi élet során, aminek következtében nem csupán a gyógyulási idő alatt tölt be fontos szerepet a kezelés, de a viselés során is mindig körültekintően vigyázni kell rájuk a sérülések elkerülése érdekében. Továbbá azok számára, akik ilyen típusú ékszerekben gondolkodnak, érdemes végiggondolni a következményeket egészségügyi és a hétköznapi élet szempontjából egyaránt, valamint a lehetőséget, hogy egyes piercingek csupán ideiglenesen viselhetőek.

Válasszon minőségi testékszereket!

A piercingrendeles.hu webáruház széles választékkal várja érdeklődőit, nálunk mindenki megtalálhatja ízlésének és az elvárásainak megfelelő különleges és extrém testékszereket. Gazdag választékunkban megtalálhatóak az elegáns és visszafogott, valamint a modernebb és feltűnőbb darabok egyaránt. Tekintse meg piercing kínálatunkat weboldalunkon és válogasson kedvére, valamint további információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!