=

Programok

Ezeket a programokat ne hagyja ki, ha Londonban jár!

Szinte mindenkinek rajta van a bakancslistáján az utazás Angliába, azon belül pedig főként a fővárosba, Londonba. Aki még nem járt ott, oda vágyik, aki pedig már résztvett londoni utazáson, visszavágyik. Nem érdemes elkövetni azt a hibát, hogy nem készülünk fel kellőképpen az utazásra, és ezért kihagyjuk London legjobb programjait. Összeszedtünk egy rövid listát arról, hogy mely programokat nem érdemes kihagyni a londoni utazás során!

  • Warner Bros. Filmstúdió: Harry Potter-rajongóknak kötelező program ellátogatni a filmeket készítő stúdióba. A körbevezetés során betekintést nyerünk a kulisszatitkokba, és megmutatják a filmben használt díszleteket, jelmezeket, egyéb kellékeket is.
  • Madame Tussaud viaszmúzeuma: Senkinek nem kell bemutatni az egyik legnívósabb helyet Londonban. Arra legtöbbünknek nincs lehetősége, hogy közelről láthassunk hírességeket, ám Madame Tussaudnak köszönhetően, itt kicsit olyan, mintha tényleg találkoznánk rajongásunk tárgyával. Shakespeare-től Lady Gagáig rengeteg híres ember viaszból készült szobrát találhatjuk meg itt.
  • London Dungeon: Ha szeretnénk egy hátborzongató élményben is részt venni a londoni utazás során, ne hagyjuk ki a londoni várbörtönt, ahol profi színészek és speciális effektek segítenek átélni a történelem legsötétebb időszakát, természetesen szórakoztató módon.
  • Sea Life London Akvárium: Ha érdekel minket a vízi világ, és utazunk Londonba, akkor feltétlenül látogassuk meg a hatalmas londoni akváriumot. Több, mint 500 vízi élőlénynek ad otthon az akvárium, és a cápáktól kezdve a pirájákon át a bohóchalig mindent megtalálunk.

Ezeken kívül persze még rengeteg látnivalóval szolgál London, melyekről utazási irodáktól is értesülhetünk.

Utazik Angliába? Válassza a szervezett utjaink egyikét! Többféle útból választhat, ha Nagy-Britanniába szeretne utazni. Elsősorban diák utakat szervezünk, de családok utaztatását is vállaljuk! További információért látogassa meg honlapunkat, a www.challenge.hu webcímen, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-343-3030-as telefonszámon, illetve az info@challenge.hu e-mail címen!