=

Anyaság

Ezért érdemes magántanárral készülni a pótvizsgára

Nincs is lehangolóbb dolog a nyári szünetre időzített pótvizsgánál. Pedig sajnos a nem megfelelő teljesítménynek ára van, és a pótvizsgát nem lehet elkerülni, ha nem szeretnénk, hogy gyermekünk évet ismételjen. Komoly tétje van a vizsgának, éppen ezért érdemes magántanárra bízni a pótvizsgára való felkészítést.

A magántanárnak számtalan előnye van. Már a puszta tény, hogy magántanárhoz kell járni, fegyelmezettségre sarkallja a gyermeket, így a magántanárnak még akkor is haszna van, amikor nem korrepetál. A nyári szünetben nagyon nehéz motiválni a gyereket, hiszen ilyenkor minden osztálytársa élvezi a szabadságot, és értelemszerűen ő is ezt tenné legszívesebben. A pótvizsgára való felkészítés sokkal hatékonyabb magántanárral, mintha a gyerekre bíznánk, hogy tanuljon a szabadidejében. A magántanár rendesen számonkéri az anyagot, ellenőrzi a fejlődést, és biztosítja a sikeres felkészítést a pótvizsgára.

De nem csak a motiváció hiánya miatt fontos magántanárra bízni a felkészítést. Ha a gyerek nem érti a tananyagot, hiába tölt el órákat a tankönyv felett, nem fog átmenni a pótvizsgán. A magántanár segít legyőzni az akadályokat, és az iskolai tanároknál nagyobb hatékonysággal tud magyarázni, hiszen csak egy gyerekre kell figyelnie, és személyre szabható a tananyag is. Éppen ezért a pótvizsgára való felkészítés magántanárral néha több hasznos tudással jár, mint egy egész tanév az iskolapadban.

Arról nem is beszélve, hogy ha a pótvizsgára való felkészítés során kialakul egy jól működő tanár-diák kapcsolat a gyerek és a szakember között, a következő tanévben is folytatódhatnak a különórák. A tanév alatti folyamatos korrepetálás hatására remélhetőleg gyermekünknek nem is kell pótvizsgára készülnie jövő nyáron.

Megbízható magántanárt keres pótvizsgára való felkészítéshez? Forduljon hozzám bizalommal! További információért látogasson el honlapomra, a www.lipovszky-matek-fizika.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaim részleteit! Kérdés esetén vegye fel velem a kapcsolatot a +36-70-532-4476-os telefonszámon, illetve a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címen!