=

Otthon-Lakberendezés

Faltetoválás gyerekszobába

A gyerekszobában mindig kicsit más világ él, mint a lakás, az otthon többi részében. Egy gyerekszobába belépni mindig kicsit olyan, mintha elvarázsolt földre lépnénk. Ez a határtalan álmok, a végtelen mókázás, a minden határon áthömpölygő fantázia földje, ami kizárólag a gyerekek otthona, amit csak Ők érthetnek igazán. Ez olyan hely, ahová a felnőttek, a szülők bebocsájtást nyerhetnek ugyan, de csak kevesen tudnak vele azonosulni igazán.

A gyerekszoba berendezése és dekorálása ezért fontos feladat, amit komolyan kell venni minden szülőnek. Ne úgy tekintsünk rá, mint ha egy átlagos szoba lenne. Egyrészt figyelembe kell venni azt, hogy gyerekekről van szó, így a látvány és a kényelem mellett a biztonság is fontos a számukra, másrészt kicsit gyerekfejjel kell gondolkodni, hogy nekik is tetsszen, amit látnak, ahol vannak a nap nagy részében.

A gyerekszoba dekorálásának egyik egyszerű és nagyszerű módja nem más, mint a falmatrica. A falmatrica habár nem új keletű dolog, mégis annál töretlenebb a népszerűsége. Ez nem véletlen, mert a faltetoválás a mesés tapétákkal, falfestéssel ellentétben sokkal könnyebben eltávolítható, ráadásul nyom nélkül, mindezt úgy, hogy nem kell hozzá teljes felújítást és felfordulást csinálni a gyerekszobában. A faltetoválás felvitele nem igényel szakembert vagy különleges eszközöket.

A faltetoválás akár tisztítható, mosható is, ha pedig meguntuk, eltávolíthatjuk azt, mindezt nagyon baráti árakért. Az is lehetséges, hogy egyedi méretre készült falmatricát rendeljünk, anélkül, hogy különösebben kutatnunk kellene utána.

A faltetoválások segítségével tehát feldobhatjuk a gyerekszobát, kidekorálhatjuk a falat a gyerek úgy felett vagy az íróasztal mellett. Választhatunk egészen diszkrét, aranyos részleteket, feliratokat vagy akár egész kis tündér világot teremthetünk.

Vásároljon faltetoválásokat www.lacasadecor.hu széles választékából! Kérdéseit pedig bátran tegye fel, a decorlacasa@gmail.com -on vagy a 06705512974-es telefonszámon!